DIGITALT

Kvinde tager billede med kamera

Vil du blive klogere på, hvordan du bruger din iPad optimalt, flyver drone eller tager digitale billeder? Nedenfor har vi samlet vores aktuelle kurser til dig, der gerne vil lære mere om teknologiens verden. Klik på bjælken på det fag, du gerne vil læse mere om – så folder vi det ud for dig. 

Bliv dus med din iPad

Har du erhvervet dig en iPad, og kunne du godt bruge lidt tips til at komme i gang? De små tynde tavle-computere, kaldet tablets, kan stort set det samme som computere, men er meget lettere at have ved hånden og nemme at bruge – når man ved hvordan. Du lærer alle de basale funktioner, så du kan komme godt fra start samt et hav af funktioner, du måske ikke vidste, fandtes. Du kan fx føre video-samtaler via FaceTime, Messenger og Skype, se tv og film via gratis apps og meget andet – der er en hel verden, der venter på dig bag skærmen. Medbring din egen iPad til kurset.
Lærer: Jan Borre.

Datoer og priser

Vælg imellem følgende hold:

Hold 5
6 dage fra 17. marts til 23. marts 2024
Enkeltværelse: 5.700 kr.
Dobbeltværelse: 10.600 kr.
Dagskursist: 4.100 kr.

Læs mere (Hold 5)

 

Hold 22
6 dage fra 15. september til 21. september 2024
Enkeltværelse: 5.700 kr.
Dobbeltværelse: 10.600 kr.
Dagskursist: 4.100 kr.

Læs mere (Hold 22)

Digital fotografering

Med en smartphone eller tablet ved hånden er det blevet lettere at tage gode billeder. Vil du være en rigtig god fotograf, kræver det dog mere end skarpe billeder. Komposition og redigering er også afgørende faktorer for at tage smukke fotos. På kurset ser vi på, hvordan du med blot små forandringer kan tage fremragende fotos – uanset om du bruger din mobil, en tablet eller et egentligt digitalkamera. Vi arbejder med kameraindstillinger i felten og ser på beskæring, farvekorrigering og optimal lagring af dine billeder.
Lærer: Jan Borre.

Datoer og priser

Hold 28
5 dage fra 11. november til 16. november 2024
Enkeltværelse: 5.200 kr.
Dobbeltværelse: 9.700 kr.
Dagskursist: 3.650 kr.

Læs mere

Lær at flyve med drone

En drone er et herligt stykke legetøj for seniorer, der ønsker at se verden ovenfra. På blot en uge får du både de fornødne færdigheder til at styre en drone sikkert og de nødvendige beviser for at flyve legalt med en drone på op til 1,5 kg. Kurset består både af teori og praktisk træning i felten. Undervejs bliver du også klogere på, hvad du skal gå ud og købe af drone bagefter, hvis du bliver bidt af legen. Har du allerede en drone, så tag den endelig med, og ellers har højskolen droner til træningsbrug. Udstedelse af bevis koster 400 kr. og betales under kurset.
Lærer: Henning Mussegaard.

Datoer og priser

Hold 20
6 dage fra 25. august til 31. august 2024
Enkeltværelse: 6.100 kr.
Dobbeltværelse: 11.400 kr.
Dagskursist: 4.800 kr.

Læs mere

Oversigt over alle vores kurser

Vil du gerne på højskole, men er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Vi har samlet alle vores kommende hold på én side, så du hurtigt kan danne dig et overblik over, hvilke fag vi tilbyder.

Bevægelse - for krop & sind

Friluftsliv & naturoplevelser

Rundt på Sydhavsøerne

Kontakt

Højskolen Marielyst

Bøtøvej 2, 4873 Væggerløse

Mail: kontor@hsmarielyst.dk

Telefon: 54 13 63 61

Telefonen er åben alle

hverdage 9:30 til 12:30.

 

CVR-nr.26139058

Få tilsendt 2024-kataloget gratis

Nyhedsbrev

Få vores nyhedsbreve med gode tilbud og nyt om livet på højskolen.