Kurser

Her finder du alle vores kurser i 2019.

Når du tilmelder dig et kursus, skal du først vælge mellem enkelt- og dobbeltværelse og hvilke fag, du skal have på kurset.

Når det er gjort, skal du tage stilling til om du vil betale i 2 rater eller hele beløbet på en gang, når pladsen bekræftes. Vælger du at betale det hele nu, får du 5% rabat på kursusprisen. Der skal dog være mere end 1 måned til kurset begynder. Er der under en måned, forfalder beløbet altid til betaling ved tilmelding.

Efter at have udfyldt navn, adresse etc., skal du tage stilling til om du vil betale med betalingskort eller via en bankoverførsel (som du kan klare fra din egen netbank eller gå i din bank og bede banken sørge for).

Betaler du med kort, trækker vi først beløbet, når din plads bekræftes – og i den sammenhæng trækker vi 5% fra kursusprisen.

Når du har tilmeldt dig, får du med det samme en mail, der bekræfter modtagelsen af din tilmelding. I løbet af en uge eller to vil du få en ny mail, der bekræfter om der er plads på kurset og angiver betalingsfrist og kontonummer til betaling, hvis du har valgt bankoverførsel. Har du valgt at betale med kort, er det på dette tidspunkt vi hæver pengene på dit kort.

Vær opmærksom på, at priserne på kurserne er totalpriser, hvor priserne i vores trykte katalog er pr. person ved indkvartering på dobbeltværelse.

Bestiller du enkeltværelse, er prisen således inklusiv enkeltværelsestillægget. Bestiller du dobbeltværelse, er prisen for to personer.

UDSOLGTE KURSER: Sommerhøjskole hold 14 og 15, Højskole classic hold 27 og hold 11-1, men det er muligt at komme på venteliste via et telefonopkald til højskolens kontor.

Oplysninger om betalingsvilkår etc. finder du andetsteds på siden under fanen “Kurser og tilmelding”.

Viser 1–9 af 34 resultater