Arrangementer

Jazzkoncert "Standards fra Real Book"

Torsdag, 5. juli 2018 - 19:30

Stefan Ægidius synger og spiller jazz fra Real Book. Kom og hør de meste kendte jazz-standards sunget og spillet af en erfaren sanger og pianist. Ind imellem sangene vil der være anekdoter fra musikkens verden og fra eget liv. Til dagligt arbejder Stefan på Næsgaard Efterskoles musiklinje, med gospelkor og band, og har forskellige lokale spillejobs.

Entré 75,- kr. som betales ved indgangen fra kl. 19.00,

Sådan blev jeg forfatter

Mandag, 9. juli 2018 - 19:30

En aften med Bente Sonn, pensioneret sygeplejerske fra distriktspsykiatrien og som i 2017 debuterede som krimiforfatter med romanen "Gennem tunnelen". Hvad fik hende til at skrive? Hvordan kom hun i gang? Og hvordan har hun brugt historier fra sit arbejdsliv i romanen? Bente Sonn fortæller om processen med at skrive romanen og læser op fra den.

Billetter af 50 kr. ved døren.

Sommerlig operakoncert med operasangere fra Det Kgl. Teater

Torsdag, 12. juli 2018 - 19:30

Denne torsdag aften gæster operasangerne Lars Bo Ravnbak, tenor og Charlotte Meldgaard, sopran højskolens koncerthus. De leverer et festligt og sommerligt program til koncerten og akkompagneres af pianist Lise Hanskov. Der bliver også mulighed for at synge med på et par sange. Kom og få en unik og festlig aften med nogle af landets bedste operasangere.

Billetter kan købes på www.billetto.dk og ved indgangen, hvis der er flere ledige pladser.

Entré 125,- kr.

Klassisk klaverkoncert

Fredag, 20. juli 2018 - 19:30

Klaverkoncert med den skotske koncertpianist Robin Colvill, der også denne sommer gæster højskolen og Marielyst. Aftenens koncert har overskriften "Music for a Summer's Evening".

Komponisterne vil være Bach, Beethoven, Chopin,  Grieg, Sibelius, Rachmaninov, Ketelby samt Paganini.

Vær opmærksom på at præsentationerne mellem musikstykkerne vil være på engelsk.

Entré 125,- kr.
Billetter sælges ved døren fra kl. 19.00.

Sommerkoncert - Bente Kure og Leif Ernstsen

Tirsdag, 24. juli 2018 - 19:30

Bente og Leif udøser vise ord og sprøde kommentarer i et medrivende repertoire, der mest er egne sange og melodier, men også kan rumme bl.a. Jeppe Aakjær, Sigfred Pedersen, Halfdan Rasmussen og Benny Andersen. Bente og Leif har spillet sammen i over 33 år med en aldrig svigtende intensitet og garanti for både underholdning og holdning. Det er eftertænksomhed og humor, nærvær, nerve og glimt i øjet i skøn forening. 

Entré 100,- kr. som betales ved døren fra kl. 19.00.

Koncert: "Songs of Love and Destiny"

Fredag, 27. juli 2018 - 19:30

"Songs of Love and Destiny” er overskriften på denne koncert med en bred vifte af klassiske kendte sange og musik fra West End og Broadway shows.
Den britiske baryton John Morgan synger akkompagneret af pianisten Kim Colvill.  
Entré 125,- kr.
Billetter sælges ved døren fra kl. 19.00.

Koncert med Halfdanskerne

Torsdag, 2. august 2018 - 19:30

HALFDANSKERNE - 10 år med visefortolkning i topklasse

Siden Mads Westfall, Lars Grand og Rasmus Vennevold i 2008 begyndte deres samarbejde om at arrangere og fortolke sange af danske digtere som Halfdan Rasmussen og Benny Andersen, er det kun gået en vej – fremad. År efter år er det blevet til flere og flere udsolgte koncerter i hele landet, og det er ikke så underligt, at folk i alle aldre strømmer til, når HALFDANSKERNE er på plakaten.

Trioen har nemlig alt hvad der skal til. Et stort overblik over den poetiske danske sangskat og historierne bag, en stærk fornemmelse for, hvilke sange de kan gøre relevante og aktuelle i nye, gennemarbejdede versioner, og en usædvanlig evne til at formidle kulturarven på en morsom, nærværende og underholdende måde. Det hele serveres af tre flotte, velklædte fyre med smukke, akustiske instrumenter, som fyrer den af på scenen og akkompagnerer de personlige og vellydende vokale fortolkninger.

HALFDANSKERNE har i 2018 10 års jubilæum med det samarbejde, som blandt meget andet har ført til 4 CD-udgivelser, flere optrædener i TV og radio, en for et viseorkester noget usædvanlig 1. plads på DR´s Dansktop, og først og fremmest gjort dem til et af landets mest eftertragtede koncertnavne. Se mere om Halfdanskerne på facebook, Youtube og andre sociale medier, og få en forrygende aften med visefortolkning i topklasse, fuld gang i den på scenen og masser af humor.
Entré 100,- kr.
Billetter kan købes på www.billetto.dk og ved indgangen fra kl. 19.00, hvis der er flere billetter tilbage.

Klassisk koncert - piano og sang

Torsdag, 9. august 2018 - 19:30

Kristiane og Lawrence Jordan gæster denne sommer højskolen og giver en intim koncert med musik og sang fra klassiske operaer og musicals med komponister som Schumann, Schubert, Brahms, Gershwin, Simon og Garfunkel m.fl.

Lawrence Arthur Jordan sang allerede partier fra operaer som meget ung sopran og har gennem hele livet levet af at undervise og synge både i USA og Tyskland. Kristiane mestrer både flygel og violin og har spillet med Orchestra of the State Theater i Darmstadt. Vær opmærksom på, at præsentation af musik og sange vil være på engelsk.  

Entre 75,- kr. som betales ved indgangen fra kl. 19.00.

Hvem er de hjemvendte Syriens-krigere?

Mandag, 13. august 2018 - 19:30

Foredrag med Deniz Serinci om de hjemvendte Syriens-krigere.

Ifølge Politiets Efterretningstjeneste kommer den største terrortrussel mod Danmark fra militant islamisme, heriblandt de hjemvendte krigere, som tog til Mellemøsten og meldte sig under fanen hos Islamisk Stat (IS).

Hvem er de hjemvendte 67 Syrienskrigere? Hvem er de 21 kvinder fra Danmark, der tog til Syrien? Hvordan er de blevet radikaliseret og hvordan modvirker vi radikalisering?

Deniz Serinci har skrevet to bøger om IS, har interviewet danske Syrienskrigere og tolv gange på tre år besøgt Islamisk Stat, da de stadig beherskede store dele af Irak og Syrien. Endvidere har han været graverjournalist på Ekstra Bladet, hvor han skulle finde danske Syrienskrigere.

Entré: 100 kr. ved døren fra kl. 19.00.

Litteraturkoncert

Torsdag, 16. august 2018 - 19:30

En aften med skuespilleren Nis Bank-Mikkelsen, fløjtenist Linnéa Villén og guitarist Allan Sjølin.

Oplev folkekær musik og digtning, fortolket og fremført på en ny og anderledes måde.

Entré 75,- kr. som betales ved indgangen fra kl. 19.00.

Sider