Hold 2024-05: 1 uges kursus med 3 valgfag d. 17/3 – 23/3

4.100,00 kr.10.600,00 kr.

 

1 uges kursus med valgfag som du følger på hverdage i tidsrummet kl. 10 – 15

Herunder vælger du valgfag og værelse og du har mulighed for at tilkøbe vores bustransport til/fra højskolen med stop Sjælør, Høje Taastrup og Køge Nord (380,- retur).

Pris i enkeltværelse 5700,- / UDSOLGT, men skriv dig gerne op på vores venteliste

Pris i dobbeltværelse for 2 personer 10.600,- / UDSOLGT, men skriv dig gerne op på vores venteliste

Pris som dagskursist 4100,- (du deltager i alt, men har ikke et værelse og overnatning)

Se bustider HER.

0,00 kr.Beskrivelse

Vælg mellem:

Gå til humor

Kan man gå til humor, som andre går til gymnastik eller italiensk? Ja, det kan du på dette kursus – uanset om du har let til grin eller sjældent rører lattermusklerne. Højskolens magister i humor, Kåre Lind, giver dig en indføring i teorier om humor og humorens historie. Gennem hele forløbet tester han også din og de andre kursisters sans for humor – for det rigtig interessante ved humor er jo, at vores sans for humor er så forskellig. Skulle du få mod på mere, får du en litteraturliste med hjem, så du kan studere videre derhjemme. Lærer: Kåre Lind.

Bliv dus med din iPad 

/ UDSOLGT, men skriv dig gerne op på vores venteliste
Har du erhvervet dig en iPad, og kunne du godt bruge lidt tips til at komme i gang? De små tynde tavle-computere, kaldet tablets, kan stort set det samme som computere, men er meget lettere at have ved hånden og nemme at bruge – når man ved hvordan. Du lærer alle de basale funktioner, så du kan komme godt fra start samt et hav af funktioner, du måske ikke vidste, fandtes. Du kan fx føre video-samtaler via FaceTime, Messenger og Skype, se tv og film via gratis apps og meget andet – der er en hel verden, der venter på dig bag skærmen. Medbring din egen iPad til kurset. Lærer: Jan Borre.

Portrættegning

/UDSOLGT, men skriv dig gerne op på vores venteliste
Vores portrættegningskursus er et klassisk tegnekursus, hvor du kommer i dybden med at tegne ansigter. Om du er begynder eller øvet, spiller ingen rolle – fokus på kurset er at få tegnet meget uanset niveau. Du lærer de grundlæggende tegneteknikker og både at tegne hurtigt og langsomt. Vi gennemgår ansigtets anatomi og proportioner og arbejder med, hvordan man kan skitsere et ansigt og systematisk bygge det op med hjælpelinjer. Du vil også lære, hvordan man skraverer med en blyant og tegner med kul. Endelig leger vi med, hvordan lys og skygger falder på ansigtet og at forstå, hvordan lys og skygge understøtter et godt portræt. Lærer: Mikkel Thomas Christensen.

Du finder det samlede program her

 

Det sker der også:

Morgenmotion alle hverdage fra kl. 7.30 – 8.00, så medbring tøj du kan bevæge dig i.

Efter eftermiddagskaffen er der fælles foredrag, gåture eller andet på tværs af valgfagene.

Onsdag d. 20.marts er der festmiddag om aftenen med en lækker 3 retters menu

Torsdag d. 21. marts er der en afskedsreception for højskolens forstanderpar som aftræder pr. 31/3.