Foredrag: Politiarbejde på Balkan

Søndag, 25. juni 2017 - 19:30

Gert Kreutzfeldt har som dansk politimand været udsendt til Balkan og taget del i det internationale politiarbejde for at sikre fred og ro i området efter krigene i det tidl. Jugoslavien. Kreutzfeldt holder foredrag om sine oplevelser med det internationale politiarbejde på Balkan.

Entre: 50 kr. Betales ved indgangen. Intet forsalg.

Koncert med Nykøbing F. Postorkester

Torsdag, 29. juni 2017 - 19:30

Kom til en forrygende aften med glad og swingende musik fra flere årtier!

Du kan bl.a. høre sangnumre som "My way", To lys på et bord", New York, New York", When a man loves a woman" og masser af udenlandske og danske klassikere, når Nykøbing F. Postorkesters over 20 mands store orkester går på scenen.

Entré 50,- kr.

Billetter kan købes ved døren eller købes on-line på biletto.dk

Sange i sommernatten

Onsdag, 12. juli 2017 - 19:30

En blandet visekoncert med både kendte og elskede sange, noget at synge med på, noget at grine over og noget at tænke over.
Kom og oplev Bente Kure og Leif Ernstsen fylde højskolen koncertsal med god stemning, dejlige musik og noget til eftertanken.

Entré 100,- kr. (incl. kaffe og kage).

Billetter via www.billetto.dk og på højskolen inden arrangementet.

Klassisk klaverkoncert

Torsdag, 13. juli 2017 - 19:30

Klassisk klaverkoncert med Robin Colvill.

Den skotske koncertpianist, Robin Colvill, vender tilbage til Marielyst for at tilbyde "kulturelle lækkerier". Hans speciale er bl.a. engagementet med publikum og international musikalsk klasse. Robin er en etableret koncertpianist, der musikalsk følsomt og virtuost introducerer musikken; fakta om komponister og livet på koncertpianist på tur, alt leveret med humor.

Til koncerten på Marielyst Højskole er det berømte værker af bl.a. Mozart, Beethoven, Shubert, Chopin, Grieg og Sibelius og nostalgiske klaverstykker fra det 20. århundrede.

Entré 125,- kr. incl. en forfriskning i pausen. Billetter på billetto.dk og ved døren fra kl. 19.00.

Koncert med Halfdanskerne

Fredag, 21. juli 2017 - 19:30

HALFDANSKERNE leverer Danmarks bedste vise-show. Det kunne allerede slås fast efter et 2015, hvor trioen spillede rekordmange koncerter med deres hyldestshow i anledning af 100-året for Halfdan Rasmussens fødsel, og landet rundt blev mødt med fulde huse og stående ovationer.

I 2016 fulgte Mads Westfall, Lars Grand og Rasmus Vennevold op på succesen med DE STØRSTE SANGE – LIVE, hvor de samlede deres bedste fortolkninger af de mest elskede sange af Benny Andersen, Halfdan Rasmussen, Frank Jæger, Sigfred Pedersen og Piet Hein. Det blev endnu mere succesfuldt, og efter 8 år på landevejene, flere tv-optrædener og 3 roste albums, der alle har kunnet høres på DR, er HALFDANSKERNE helt klar til at køre videre med deres forrygende show.

I 2017 udvider HALFDANSKERNE med en række nye numre, og præsenterer blandt andet tekster af Tove Ditlevsen, som i 2017 ville være blevet 100 år. Som altid levere trioen koncerter med fuld fart på fra start til slut, og sætlisten bugner af kendte sange, som indbyder til fest, fordybelse og fællesskab. HALFDANSKERNE sætter nye standarder med deres velklædte, velforberedte, og samtidig vilde og vittige sceneoptræden, og der er garanti for, at man går hjem i højt humør, når man har været til koncert med den charmerende trio.

Billetter kan købes via Billetto, reserveres på tlf. 5413 6361 eller købes ved døren, hvis der er flere tilbage.

Entré: 100 kr.

Violinkoncert

Tirsdag, 1. august 2017 - 19:30

Violinkoncert med søstrene Regina og Isabel Steinbach fra Tyskland.

Begge er anerkendte og dygtige musikere og Højskolen har glæden af, at de igen i år gæster koncertsalen.

Koncertens program:

Antonio Vivaldi. Concerto grosso in re minore.
Jean-Marie Leclair. Sonate D-major: Andante-Allegro-Largo-Allegro ma non troppo.
Ingo Schmitt. Der Brunnen auf dem Asakaberg.
Antonio Vivaldi. Largo, from the Concerto C-major.
Paul Leenhouts. Big Baboon.
Johann Wenzel Kalliwoda. Duo opus 70 g-minor, Con espressione-Tema con variazioni-Tempo di polacca.
Johan Halvorsen. Passacaglia

Entré 75,- kr.
Billetter købes via www.billetto.dk eller ved indgangen, hvis der er flere tilbage.

Fake News in Syria

Torsdag, 3. august 2017 - 19:30

Film om kampen om sandheden i borgerkrigen i Syrien. Introduktion og efterfølgende debat med filmens producent, Henrik Grunnet.

Entré 50,- kr. ved indgangen, intet forsalg.

Koncert med Fredensborgs Slotskirkes Pigekor

Fredag, 11. august 2017 - 19:30

FREDENSBORG SLOTSKIRKES PIGEKOR - BLÅ ANEMONE TOUR

Pigekoret hører til blandt Danmarks bedste pigekor. Koret synger for Kongehuset og sognebørn ved gudstjenester i Fredensborg Slotskirke og Asminderød Kirke samt ved koncerter i og uden for Fredensborg Provsti.

Koret ledes af dirigent Cille Buch, der er solistuddannet sanger ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og sangpædagog for Danmarks Radios Pigekor samt Else-Marie Kristoffersen, der er organist ved Fredensborg Slotskirke.

H.K.H. Prinsesse Benedikte er protektor for Fredensborg Slotskirkes Pigekor.

Entré 50,- kr.

Foredrag: Putin og Trump og den virkelighed

Tirsdag, 19. september 2017 - 19:30

Foredrag ved Hanne Severinsen.

"Trump og Putin og den postfaktuelle virkelighed - Europa i klemme i den nye kolde krig".

Arr. i samarbejde Sydfalster Folkeuniversitet

Entré 75,- kr. inkl. kaffe/te/kage.
Billetter sælges ved indgangen eller via Sydfalster Folkeuniversitet.

Madagaskar - Afrikas mærkeligste ø

Tirsdag, 3. oktober 2017 - 19:30

Foredrag ved Uwe Lindholdt

Arr. i samarbejde med Sydfalster Folkeuniversitet.

Entré 75,- kr. inkl. kaffe/te/kage.
Billetter sælges ved indgangen eller via Sydfalster Folkeuniversitet.