Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Folkekøkken & Foredrag: Line Baun Danielsen

6. maj kl. 18:00 - 21:30

DK150 – DK300
Portræt af Line Baun Danielsen

Mød Line Baun Danielsen, når hun med udgangspunkt i sin nyeste bog runder alt fra sex og dating til rynker og aldersdiskrimination.

”Jeg føler mig stadig som en på 35 år indeni – og nogle gange yngre. Men jeg anerkender, at der for hver fødselsdag bliver kortere til enden, netop derfor skal denne del af livet være en fest”. Line Baun Danielsen frygter ikke at blive ældre, men hun jubler heller ikke over det. Med udgangspunkt i hendes nye bog Hele vejen til kisten, fortæller Line Baun Danielsen om krop og udseende, om rynker og forfald, om tomheden og friheden, når ungerne flytter hjemmefra. Om veninder, venner og mænd der kommer og går, dating for voksne, overgangsalder, sex, drømme, den 3. karriere, aldersdiskrimination, sygdom, gamle forældre. Kort sagt alt det, som det at blive rigtig voksen handler om.

Hun kommer ikke med svar på, hvad der er rigtigt eller forkert. Hun deler blot sine tanker om, hvordan hun oplever det at blive ældre, og hvordan hun har grebet de udfordringer an, hun har mødt på sin livsvej.

Om Line Baun Danielsen

Line Baun Danielsen er dansk journalist, kommunikationsrådgiver, blogger og fhv. ishockeyspiller for landsholdet. Hun startede som studievært på TV2 Sporten og TV2 Nyhederne. Siden har hun også været vært på en række af stationens øvrige programmer – bl.a. Linen Ud, Mors Hammer samt Roomservice. I 2009 udgav hun sin første bog Verdens bedste mor og er p.t. aktuel med bogen Hele vejen til kisten.

Foredraget er arrangeret i samarbejde med LOF Lolland Falster.

Billetter

Spisningen til Folkekøkken & Foredrag foregår på Højskolen Marielyst kl. 18.00 og foredraget kl. 19.30.

Billetter til både spisning og foredrag koster 300 kr. (+ gebyr). Deadline for billetkøb med spisning er kl. 12.00 på dagen. Vær opmærksom på, at spisningen foregår i bedste folkekøkkenstil, hvor man sidder til bords med andre.

Billetter til foredraget koster 150 kr. (+ gebyr). Er der resterende billetter, sælges de ved indgangen til Koncerthuset fra kl. 19.00.

KØB BILLET

Arrangør

LOF Lolland Falster

Sted

Højskolen Marielyst