Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Søndagssalon med forfatter Erling Jepsen

2. juni kl. 14:00 - 16:00

DK75 – DK125

Mød forfatter Erling Jepsen, når han i forbindelse med sit refugiumophold på højskolen fortæller om sin passion.

Erling Jepsen er bedst kendt for sit forfatterskab, som bl.a. tæller romanerne Kunsten at græde i kor og Erna i krig, som begge er filmatiserede. Han debuterede i 1977 som dramatiker, og som autodidakt forfatter i 1999 med romanen Ingen grund til overdramatisering. Han slog for alvor igennem som forfatter med Kunsten at græde i kor som udkom i 2002.

Erling er i disse dage på et to ugers refugieophold på højskolen. Du kan møde ham i søndagssalonen på højskolens lille scene i spisestuen. Her deltager han i en samtale med en af lærerne, hvor han fortæller om sit liv og tilværelsen som forfatter. Der bliver rig mulighed for dialog undervejs.

Kl. 14.00 serveres nybagte boller med pålæg, kaffe/te samt højskolens lækre hjemmelavede lagkage. Selve salonen starter kl. 14.30.

Billetter

Billetter koster 125 kr. + gebyr inklusive kaffe/te, boller og kage. Er du medlem af Skolekredsen, får du billetten til 75 kr. + gebyr. Du kan købe max 2 billetter pr. medlemskab. Husk at indtaste dit medlemsnummer, FØR du vælger antal billetter – ellers fratrækkes rabatten ikke. Der er et begrænset antal billetter til dette arrangement, da det foregår i intime omgivelser i spisestuen.

KØB BILLET

Detaljer

Dato:
2. juni
Tidspunkt:
14:00 - 16:00
Pris:
DK75 – DK125
Begivenhed Tags:
, , , , , , , ,

Arrangør

Højskolen Marielyst

Sted

Højskolen Marielyst