Hold 2024-11: 2 ugers kursus med 3 valgfag d. 26/5 – 8/6

kr. 6,200.00kr. 14,800.00

 

2 ugers kursus med valgfag som du følger på hverdage i tidsrummet kl. 10 – 15

Herunder vælger du valgfag og værelse og du har mulighed for at tilkøbe vores bustransport til/fra højskolen med stop Sjælør, Høje Taastrup og Køge Nord (380,- retur).

Pris i enkeltværelse 8200,-

Pris i dobbeltværelse for 2 personer 14.800,-

Pris som dagskursist 6200,- (du deltager i alt, men har ikke et værelse og overnatning)

Se bustider HER.

kr. 0.00Beskrivelse

Vælg mellem:

Seniordans

Elsker du at danse, men mangler du en partner at danse med? Så skulle du prøve seniordans! Her danser man ikke mand og dame men rød og blå, hvilket gør seniordans populært hos kvinder og mænd uden fast dansepartner. Eneste forudsætning for at danse med er, at du elsker at bevæge dig til musik. Der findes et hav af seniordanse, og vi skal danse rigtig mange af dem. Nogle af dansene tager udgangspunkt i kendte standard- eller folkedanse, og andre er nye danse udviklet særligt til seniordans. Lærer: Astrid Johansen.

 

Kunstskole a la Bauhaus

Bauhaus var en berømt kunstskole i Tyskland fra 1919-1933. På dette male- og kunsthåndværkskursus tager vi udgangspunkt i skolens grundtanke og laver de samme øvelser, som de gjorde på Bauhaus-skolen. Karakteristisk for skolen var, at man lavede øvelser møntet både på kunst- og kunsthåndværk. Det skal vi også. Vi øver os i at forstå farve og form ”der Bauhaus weg” og omsætte det til malerier (med akryl, kul, blyant og tusch), skulptur og forskellige former for kunsthåndværk. Et udfordrende og anderledes værkstedskursus. Lærere: Mikkel Thomas Christensen og Kåre Lind.

 

Sydhavsøerne på cykel

Oplev Sydhavsøerne fra din cykel, når Simon Vikstrøm i førertrøjen fortæller om de spændende natur- og kulturseværdigheder, vi møder på vejen. Vi cykler i et roligt tempo mellem 30 og 40 km dagligt. Nogle dage cykler vi ud fra højskolen og hjem samme dag, mens vi andre dage stiller cyklerne et sikkert sted og bliver kørt i bus hjem sidst på eftermiddagen og hen til den pågældende destination næste morgen. På den måde oplever vi sjældent det samme landskab, og hver cykeltur byder på nye, smukke omgivelser og oplevelser. Medbring egen cykel og eget udstyr. Elcykler er velkomne, men det er trædecyklerne, der sætter tempoet. Kører du med vores bus til skolen fra hovedstadsområdet, er det muligt at få cyklen med i bussen – oplys venligt dette ved tilmelding. Lærer: Simon Vikstrøm.

 

Det sker der også :

Morgenmotion alle hverdage fra kl. 7.30 – 8.00, så medbring tøj du kan bevæge dig i.

Efter eftermiddagskaffen er der fælles foredrag, gåture eller andet på tværs af valgfagene.

Onsdag d. 29. maj er der festmiddag om aftenen med en lækker 3 retters menu.

Torsdag d. 30. maj er der en halvdagsudflugt i bus.

Mandag d. 3. juni er der foredrag med Jørgen de Mylius.