Mens billetsalget kører derudaf, er vi klar med endnu flere koncertnavne.

Knapt 900 seniorer har allerede købt billet til Seniorfestivalen. Det er over halvdelen af de i alt 1.600 partoutbilletter der er sat til salg til festivalen og salget slår rekord fra sidste år, hvor vi solgte omkring 750 stk. 2-dages billetter til early bird pris på tre måneder. I år har vi solgt 150 billetter mere på tre gange så kort tid. Det er over al forventning og det er vi selvfølgelig stolte af.

Billetterne blev sat til salg 1. oktober til en særlig early bird pris til 625 kr. + gebyrer og det satte fra start skub i salget. Selvom billetterne fra 1. november er udbudt til normalprisen på 780 kr. + gebyrer, oplever vi, at der stort set dagligt bliver købt billetter.

Kvindeband og lokal blues

Mens billetsalget har kørt derudaf, er der blevet arbejdet videre på festivalprogrammet. Det er især musikken, der bliver fokuseret på og her kommer der løbende nye navne til. Seneste koncertnavne på programmet er Øernes Blues Band, som sidste år vækkede stor begejstring til festivalen og Frede Fup, som mange sikkert kender fra deres ungdom.

Også Mickey Pless & Lisbeth Kjærulff, der spiller sammen i revyen, vil være at opleve på festivalen, ligesom Duo 413 med Trine Marott og Søren Koch optræder med et spændende repertoire af især numre fra det populære radioprogram Giro 413. Søren Koch er måske bedre kendt fra bands som danske The Beatophonics og det legendariske britiske band fra 60’erne, The Zombies.

Sidst men ikke mindst kommer kvindebandet, Gasoline, der med stor succes fortolker Gasolins numre.

Se hvem, der spiller de forskellige dage

Om festivalen

Danske Seniorer og Faglige Seniorer er ligesom de forgangne år medarrangører på Seniorfestivalen, som finder sted i højskolens park onsdag den 24. og torsdag den 25. juli 2024.

Igen i år vil det være muligt at benytte shuttlebussen fra parkeringspladsen på Lupinparken ved Lupinvej til festivalpladsen og retur. Billetterne kan tilkøbes i forbindelse med festivalbilletten.

Køb billetter