DATOER

fra søndag 29. august

til lørdag  11. september

________________________

PRISER:

Enkeltværelse: 7000 kr.

Dobbeltværelse: 12400 kr.

Prisen dækker kost, logi og undervisning

Dagskursist: 5000 kr.

Prisen dækker kost og undervisning


Lær at flyve med drone

2 uges kursus august/september 2021

En drone er herligt legetøj for seniorer, der ønsker at se verden ovenfra. Derfor har vi udviklet et begynderkursus til dig, der gerne vil lære at styre en drone.  Efter 2 uger kan du tage hjem med et Dronebevis, der giver dig lov til at flyve med en drone på op til 1,5 kg.

Kurset består både af teori og praktisk træning. Og i tilgift bliver du også klogere på, hvad du skal gå ud og købe af drone bagefter, hvis du bliver bidt af legen. Har du allerede en drone, tager du den med. Ellers har højskolen droner til træningsbrug. 

I tilgift til undervisningen i droneflyvning får du alt det som kendetegner et højskoleophold: Morgensamlinger med sang fra den nye højskolesangbog og inspirende mini-foredrag af skolens brede lærerkreds, foredrag om alt mellem himmel og jord om eftermiddagen og lystige aftenarrangementer med masser af sang og musik. Om eftermiddagen er der også mulighed for at arbejde selvstændigt på skolens store kreative værksted. Det hele garneres med masser af dejligt samvær med andre seniorer og skønne måltider morgen, middag og aften. Lørdag midt på kurset er der en heldagsudflugt med bus til et hjørne eller to af Sydhavsøerne. 

Kurset foregår samtidig med fire andre kurser (Seniordans, Akvarelmaling, Naturvandringer og Slægtsforskning) og programpunkterne, som ikke handler om droneflyvning, er fælles for kurserne.

PROGRAM

Kursusleder

Henning Mussegaard

Henning Mussegaard

Droneinstruktør

Underviser i Droneteknologi og Droneflyvning

Henning er uddannet pilot og har fløjet som luftkaptajn for Cimber Air og SAS og senest været pilot i SAXO Bank. Han har også undervist i flyvning, såvel teoretisk som praktisk hele livet. Nu sidder han ikke bagved ‘pinden’ længere, men står foran ‘pinden’ på fjernbetjeningen til dronen.  Han har tillige været Trafikstyrelsens forlængede arm i forbindelse med godkendelse af droneoperatører. 

Kontakt

Højskolen Marielyst

Bøtøvej 2, 4873 Væggerløse

Mail: kontor@hsmarielyst.dk

Telefon: 54 13 63 61

Telefonen er åben alle

hverdage 9:30 til 12:30.

 

CVR-nr.26139058

FÅ 2021-KATALOGET TILSENDT MED POSTEN