Hold 2024-30: Lys i mørket d. 2/12 – 7/12

3.650,00 kr.9.700,00 kr.

 

Et kursus om at finde lys, varme, håb og opmuntring i mørket

Herunder vælger du værelse og du har mulighed for at tilkøbe vores bustransport til/fra højskolen med stop Sjælør, Høje Taastrup og Køge Nord (380,- retur).

Pris i enkeltværelse 5200,-

Pris i dobbeltværelse for 2 personer 9700,-

Pris som dagskursist 3650,- (du deltager i alt, men har ikke et værelse og overnatning)

Se bustider HER.

0,00 kr.Beskrivelse

Lys i mørket

Lys, varme, håb og opmuntring. Det kan vi godt få brug for i de mørke decemberdage, så på dette kursus ser vi på, hvordan vi finder lys i mørket. Vi dykker ned i det konkrete mørke, når vi ser på stjerner på nattehimlen, eller undersøger, hvordan smagssansen fungerer uden synet. Vi undersøger mørket i kulturhistorien og ser på de mørke sider i mennesket. Vi møder mennesker, der fortæller om at finde vej gennem det, der har ramt dem, og så arbejder vi målrettet på at finde glæden gennem musikken og naturen.

Mød bl.a. forfatter og journalist Laura Engstrøm, der har skrevet bogen ’Hentet af lyset’ om de umiddelbart uforklarlige oplevelser, som både døende og pårørende har haft ved dødslejer – også hun selv.

Vi får også besøg af skuespilleren Esben Dalgaard, der fortæller om at leve med en dødelig sygdom og om alle de positive ting, der kan vokse ud af kræftdiagnosens mørke skygge.

Kursusleder: Malene Bjerre

 

Det sker der også:
  • Morgenmotion alle hverdage fra kl. 7.30 – 8.00, så medbring tøj du kan bevæge dig i.
  • Mandag efter ankomst er der frokost og derefter fælles velkomst og introduktion
  • Onsdag er der festmiddag om aftenen med en lækker treretters menu.