Tag shuttlebussen til Seniorfestivalen

Parker bilen på Lupinparken og bliv kørt helt hen til festivalpladsen med shuttlebus

Marielyst er en rigtig badeby med masser af turister om sommeren. Derfor er parkeringsmulighederne små omkring højskolen, hvor Seniorfestivalen finder sted. Det er derfor en rigtig god idé at parkere lidt længere væk fra centrum. I selvsamme anledning omdanner vi derfor Lupinparken på Lupinvej til parkeringsplads til Seniorfestivalen med masser af gratis parkeringspladser. Du kan også benytte den mindre parkeringsplads længere mod nord ved Kjørups Kro på Bøtø Møllevej. Fra Lupinparken er der 2600 meter til højskolen, mens Kjørups Kro er 1400 meter væk, så kom i GOD TID og benyt dig gerne af vores shuttlebus derfra.

Kører ca. hver 20. minut

Shuttlebussen kører ca. hver 20. minut mellem kl. 8.30-12.00 og igen kl. 18.00-22.30 via Lupinvej, Bøtøvej, Marielyst Strandvej og Bøtø Ringvej. Du kan tage bussen fra Lupinparken, Kjørups Kro, tæt ved Marielyst Familie Camping (ved Godthåbs Allé) samt fra højskolen med stoppested ved Nybolig Marielyst, når du skal retur. Det er som nævnt ganske gratis at parkere på Lupinparken, mens det koster et beskedent beløb at køre med shuttlebussen, som køres af De Grønne Busser.

Køb shuttlebusbilletten hjemmefra

Det letteste er at købe partout-busbilletter her på siden på forhånd. En partoutbillet koster 40 kr. + gebyr for en 1-dags busbillet og 75 kr. + gebyr for en 2-dages busbillet – til gengæld kan du køre lige så meget frem og tilbage, som du ønsker på partoutbilletterne, og har derfor altid mulighed for at hente en trøje i bilen, hvis det bliver koldt.

Køb din shuttlebusbillet til onsdag, torsdag eller begge dage HER

Du kan også købe en tur på dagen i shuttlebussen. Det koster 20 kr. og billetten gælder kun én gang. Du kan betale med kontanter og Mobilepay i bussen om formiddagen og købe din billet ved indgangen frem til kl. 21.00, når du skal hjem.

Vi henstiller kraftigt til at parkering ikke sker på Bøtøvej på strækningen fra Slagter Schous og mod syd til Kjørups Kro. Rutebusser, shuttlebussen og almindelig trafik mv. skal kunne passere uhindret.

De to P’er på rutekortet indikerer, hvor du kan parkere, mens krydserne er stoppestederne og 1-tallet er højskolen.

Shuttlebusruten køres af De Grønne Busser
Ruten for shuttlebussen til Seniorfestivalen

Kontakt

Højskolen Marielyst

Bøtøvej 2, 4873 Væggerløse

Mail: kontor@hsmarielyst.dk

Telefon: 54 13 63 61

Telefonen er åben alle

hverdage 9:30 til 12:30.

CVR-nr.26139058

Få gratis tilsendt 2023-kataloget