Er du kommet lidt i årene og har svært ved at give de yngre sportsfolk baghjul?

Men du er stadig i fin form og elsker at få sved på panden!

Så tag med på vores nye sportskursus til august

Du kan også deltage, selv om du ikke ønsker at få pulsen helt i vejret

Nyt sportkursus på Marielyst for dig, der elsker fysisk udfoldelse

I starten af august inviterer vi til en uge på Marielyst med masser af fysisk udfoldelse, og hvor vi garanterer dig, at du kan få sveden til at hagle af dig, hvis du ønsker det – men hvor du også kan holde pulsen nede, hvis du foretrækker det.

Du skal vælge mellem tre typer udfoldelse, når du melder dig til:

  • Turcykel med dagture på op til 30-40 km i et overkommeligt tempo, hvor vi stopper op og besøger historiske og kulturelle seværdigheder og hvor vægten lægges på den skønne oplevelse af naturen, som det giver at nyde den fra en cykelsaddel. El-cykler er velkomne på turcykelholdet.
  • Standup-padle fra stranden i Marielyst.
  • Tennis på banerne i de nærliggende byer, Væggerløse og Idestrup. (Desværre er tennispladserne allerede udsolgt, men du kan skrive dig på venteliste, hvis der kommer et afbud).

Både begyndere som rutinerede udøvere af de tre discipliner er velkomne. Styrketræning og konditionstræning indgår som del af træningen. Vær opmærksom på, at tennis nu er udsolgt.

Melder du dig til at cykle, skal du medbringe din egen cykel og det øvrige udstyr, du har brug som hjelm, drikkedunk etc. Og fornuftigt tøj at cykle i. 

De fysiske udfoldelser på tennisbanen, cyklen eller i standup-padlen fylder den halve tid på kurset hver dag. Den anden halvdel går med morgensamling, fællessang, samvær og inspirerende foredrag. Vi bor kun 300 meter fra en af Danmarks bedste badestrande, så årstiden taget i betragtning bliver der også rig lejlighed til at boltre sig i bølgen blå i Østersøen. Er du til en morgendukkert, inviterer skolens forstander på badetur kl. 7:00 hver morgen med en efterfølgende morgenbitter til at få varmen på.

Midt på ugen holder vi festmiddag med en tre retters udsøgt menu og torsdag eftermiddag byder vi på udflugt med bus til en af Sydhavsøernes seværdigheder.

Klik her for tilmelding

Hold 17 fra 7. til 13. august 2022

Kontakt

Højskolen Marielyst

Bøtøvej 2, 4873 Væggerløse

Mail: kontor@hsmarielyst.dk

Telefon: 54 13 63 61

Telefonen er åben alle

hverdage 9:30 til 12:30.

 

CVR-nr.26139058

FÅ 2022-KATALOGET TILSENDT MED POSTEN