Vil du lære, hvordan du kan give dit bidrag til at hjælpe isbjørnen i land?

Nyt kursus på Marielyst for dig, der er bekymret for klimaforandringerne

 

Mange seniorer spørger sig i disse år: Hvad kan jeg med mit beskedne forbrug gøre for at give mit bidrag til, at klimaforandringerne ikke løber løbsk? Og hvad er egentlig fakta og hvad er fup i de mange påstande, vi konstant præsenteres for i medierne om klodens tilstand.

Ønsker du at kunne gennemskue debatten og give dit personlige bidrag til en klode med et lavere CO2-udslip? Så er dette kursus noget for dig. 

Du vil blive klogere på de fakta, der ligger bag, at en næsten enig skare af forskere kloden rundt i dag for alvor slår alarm. Og du vil blive bevidst om de handlinger, som du kan foretage i dit liv for at nedbringe dit personlige CO2-udslip. 

Kurset er skabt af højskolens to klimatosser – og som begge har en solid faglighed at have deres klimainteresse i. Thomas Bjerre er uddannet civilingeniør (cand. polyt) og Mikkel Christensen er uddannet arkitekt (cand. arch) og begge har før deres ansættelse på højskolen arbejdet med at finde løsninger på klimaforandringerne. 

Sammen har de udviklet et kursus, hvor teori og praksis går hånd i hånd. Mens Thomas vil bruge sin formidable formidlingsevne til at give dig fakta på fakta om klimaforandringerne, vil Mikkel på skolens værksted introducere dig for en række bæredygtige ideer til, hvordan du med simple greb kan gøre din levevis mere klimavenlig. 

Til slut runder de to herrer kurset af med at inddrage dig i en visionsworkshop, hvor I sammen vil producere en stribe plakater om, hvad seniorer især kan bidrage med for at stoppe opvarmningen af kloden. 

Kurset fylder hen over 2 uger 27 timer. Det er cirka halvdelen af de timer, du får og skal følge på et højskoleophold. De øvrige timer går med morgensamlinger, foredrag om almene emner, sang og musik-arrangementer, udflugt, festaften m.v.

Lærere: Thomas Bjerre og Mikkel Thomas Christensen.

 

Klik her for tilmelding

Hold 6 fra 27. marts til 9. april 2022

Kontakt

Højskolen Marielyst

Bøtøvej 2, 4873 Væggerløse

Mail: kontor@hsmarielyst.dk

Telefon: 54 13 63 61

Telefonen er åben alle

hverdage 9:30 til 12:30.

 

CVR-nr.26139058

FÅ 2022-KATALOGET TILSENDT MED POSTEN