Landevejscykling og turcykling for seniorer

Oplev Sydhavsøerne fra sin smukkeste side i august på cykel

 

På Falster er der ingen spildtid med at komme ud af byen, når man vil trampe i pedalerne. Vi er allerede i terrænet og som oveni købet er et dejligt fladt landskab og med masser af øde, velasfalterede veje at cykle afsted på fra den ene charmerende landsby til den næste.

Fra 7. august til 13. august byder vi på muligheden for at komme i sadlen på to hold:

• Landevejscykling på racercykel med tempokørsel på flade strækninger i smukke omgivelser. Landevejscykling bygger på at bruge kroppen som cyklens motor, kombineret med oplevelsen af at flyve igennem landskabet på de tynde, hurtige dæk.

• Turcykel med dagture på op til 30-40 km i et overkommeligt tempo, hvor vi stopper op og besøger historiske og kulturelle seværdigheder og hvor vægten lægges på den skønne oplevelse af naturen, som det giver at nyde den fra en cykelsaddel. El-cykler er velkomne på turcykelholdet.

Du skal medbringe din egen cykel og det øvrige udstyr, du har brug som hjelm, drikkedunk etc. Og fornuftigt tøj at cykle i. På højskolen værdsætter vi seniorer i lycra!

Cykelturene fylder den halve tid på kurset hver dag. Den anden halvdel går med morgensamling, fællessang, samvær og inspirerende foredrag. Vi bor kun 300 meter fra en af Danmarks bedste badestrande, så årstiden taget i betragtning bliver der også rig lejlighed til at boltre sig i bølgen blå i Østersøen.

Midt på ugen holder vi festmiddag med en tre retters udsøgt menu og torsdag eftermiddag byder vi på udflugt med bus til en af Sydhavsøernes seværdigheder.

Cykelkurset afvikles samtidig med et andet kursus, Sport på Marielyst, hvor vi byder på tennis og standup-padle. Højskolelivet med fællessang, foredrag og samvær er fælles med de øvrige kursister.

 

 

Klik her for pris og tilmelding

Hold 17 fra 7/8 til 13/8 2022

Kontakt

Højskolen Marielyst

Bøtøvej 2, 4873 Væggerløse

Mail: kontor@hsmarielyst.dk

Telefon: 54 13 63 61

Telefonen er åben alle

hverdage 9:30 til 12:30.

 

CVR-nr.26139058

FÅ 2022-KATALOGET TILSENDT MED POSTEN