Tour de Falster - turcykling for seniorer

Oplev Sydhavsøerne fra sin smukkeste side i august på cykel

 

På Falster er der ingen spildtid med at komme ud af byen, når man vil trampe i pedalerne. Vi er allerede i terrænet og som oveni købet er et dejligt fladt landskab og med masser af øde, velasfalterede veje at cykle afsted på fra den ene charmerende landsby til den næste.

Fra 7. august til 13. august giver vi dig muligheden for at komme i sadlen og opleve Falster derfra.

Vi tager på dagture på op til 30-40 km i et overkommeligt tempo, hvor vi stopper op og besøger historiske og kulturelle seværdigheder og hvor vægten lægges på den skønne oplevelse af naturen, som det giver at nyde den fra en cykelsaddel. El-cykler er velkomne.

I den gule førertrøje på cykelholdet er højskolens lærer, Simon Vikstrøm, som i mange år har ledet højskolens cykelkurser. Han kender hver en vej på Falster og er ikke mindst uhyre velorienteret om både den flora og fauna, man oplever på cykelturene som uddannet cand. scient i biologi.

Du skal medbringe din egen cykel og det øvrige udstyr, du har brug som hjelm, drikkedunk etc. Og fornuftigt tøj at cykle i.

Kører du med vores bus herned fra København, har du mulighed for at få cyklen med i bussens trailer.

Cykelturene fylder den halve tid på kurset hver dag. Den anden halvdel går med morgensamling, fællessang, samvær og inspirerende foredrag. Vi bor kun 300 meter fra en af Danmarks bedste badestrande, så årstiden taget i betragtning bliver der også rig lejlighed til at boltre sig i bølgen blå i Østersøen.

Midt på ugen holder vi festmiddag med en tre retters udsøgt menu og torsdag eftermiddag byder vi på udflugt med bus til en af Sydhavsøernes seværdigheder.

Cykelkurset afvikles samtidig med et andet kursus, Sport på Marielyst, hvor vi byder på tennis og standup-padle. Højskolelivet med fællessang, foredrag og samvær er fælles med de øvrige kursister.

 

 

Klik her for pris og tilmelding

Hold 17 fra 7/8 til 13/8 2022

Kontakt

Højskolen Marielyst

Bøtøvej 2, 4873 Væggerløse

Mail: kontor@hsmarielyst.dk

Telefon: 54 13 63 61

Telefonen er åben alle

hverdage 9:30 til 12:30.

 

CVR-nr.26139058

FÅ 2022-KATALOGET TILSENDT MED POSTEN