Der er er intet så godt som at skabe noget med hænderne

 

På Marielyst vægter vi håndens arbejde lige så højt som åndens. Derfor har vi et stort og velbesøgt kreativt værksted, hvor du kan slå dig løs med dine hænder inden for et utal af forskellige håndværk og materialer.

I 2022 kan du slippe din kreativitet løs med kurser i broderi, formsprog, filtning, patchwork, tekstil-genbrug, smykker, tekstilsmykker samt træ/metal/beton. 

Derudover har vi en stribe kurser indenfor “Mal og tegn” som akvarel, fra foto til maleri, kunstskole a la Bauhaus samt i tegning.

I kursuskataloget 2022 kan du se alle vores værkstedskurser på side 14 – 16. Men sker der ændringer i kursusplanen er hjemmesiden altid opdateret, se under kurser og tilmelding.

Vi har værkstedskurser på alle 2-ugers hold og på nogle få af 1-uges holdene.

Du er velkommen til at tage materialer med hjemmefra til dit arbejde på værkstedet, men de relevante materialer til de forskellige værkstedskurser kan også købes af værkstedets lærere på kurserne.

På langt de fleste 2 ugers kurser er værkstedet også åben om eftermiddagen efter undervisningen er slut. Her vil gode frivillige kræfter hjælpe dig på vej i en lang række kreative udfoldelser.