Der er er intet så godt som at skabe noget med hænderne

På Marielyst vægter vi håndens arbejde lige så højt som åndens. Derfor har vi et stort kreativt værksted, hvor du kan slå dig løs med dine hænder inden for et utal af forskellige håndværk og materialer.

I 2021 kan du slippe din kreativitet løs med kurser i broderi, formsprog, filtning, patchwork, pileflet, tekstil-genbrug, smykker samt træ/metal/beton.

Derudover har vi en stribe kurser indenfor “Mal og tegn” som akvarel, fra foto til maleri, kunstskole a la Bauhaus samt i tegning og grafik.

I kursuskataloget 2021 kan du se alle vores værkstedskurser på side 15 – 17 samt på side 22. Derudover indgår værkstedet og de kreative processer også i andre kurser som ex. “Klimatosset!” og “Computerbrug med 3D-print” og så åbner vi også værkstedet og for kreativiteten ved særlige lejligheder.

Værkstedet har åbent hver eftermiddag på alle 2 ugers hold, hvor vi også har et værkstedsfag om formiddagen og har lukket på alle 1 ugers hold.

Du er meget velkommen til at tage materialer og andet til inspiration med hjemmefra, men materialer kan også købes af værkstedets undervisere.

 

Kontakt

Højskolen Marielyst

Bøtøvej 2

4873 Væggerløse

Cvr.nr.26139058

Telefon: 54 13 63 61

Hverdage kl. 9.30 – 12.30