Du kan tilmelde dig et kursus online og klare betalingen med kort eller MobilePay

Når du har fundet dit kursus her på vores hjemmeside eller i vores kursuskatalog, kan du melde dig til på flere måder.

Den letteste måde er at gøre det her på hjemmesiden online.

Du kan også sende en tilmeldingsblanket til vores kontor eller ringe til kontoret.

Når du tilmelder dig online, skal du mod afslutningen af tilmeldingsprocessen vælge, om du vil betale hele beløbet her og nu med Dankort,  Mastercard eller med MobilePay. Eller om du vil betale via en bankoverførsel.

Vælger du at betale med Dankort,  Mastercard eller MobilePay, får du klaret hele betalingen med det samme og skal ikke tænke mere på det. Betaling med kort og MobilePay sker sikkert via selskabet Bambora.

Vælger du at betale med en bankoverførsel, skal du tage stilling til, om du vil betale hele beløbet med det samme, du modtager fakturaen eller om du vil have delt betalingen op i to rater.

Uanset hvad du vælger af de to muligheder, får du sammen med din bekræftelse og faktura anvist et kontonummer, du skal overføre pengene til. Betalingsfrister står på din faktura og det er dit eget ansvar, at huske fristen for evt. slutbetaling (2. rate).

Vælger du at betale i to rater, forfalder første rate på 20% med det samme, når du modtager fakturaen, og anden rate på 80% forfalder en måned før kursusstart. Ved betaling i to rater tilføjer vi et ekspeditionsgebyr på 5% af den samlede pris.

Er der under 1 måned til dit kursus begynder, når du tilmelder dig, forfalder hele beløbet med det samme.

Kontakt

Højskolen Marielyst

Bøtøvej 2

4873 Væggerløse

Cvr.Nr.26139058

Telefon: 54 13 63 61

Kontortid hverdage: 09:30 – 12:30