I år kan du tilmelde dig online og betale for dit kursusophold med kort

I år (2018) giver vi for første gang mulighed for tilmelding via hjemmesiden, såkaldt online-tilmelding.

Men da systemet er nyt, og alle nye it-systemer desværre er behæftet med børnesygdomme, har vi valgt IKKE at lade online-systemet give dig svar med det samme på, om der er plads på det ønskede kursus. Vi vil først manuelt at sikre os, at alt er i orden, inden vi bekræfter en plads på et kursus.

Derfor beder vi om en smule tålmodighed fra dig, der tilmelder dig online. Du får ved din tilmelding en bekræftelse på, at vi har modtaget tilmeldingen og så vil du hurtigst muligt derefter, modtage en ny besked om, hvorvidt der er plads til dig på det ønskede kursus.

Når du tilmelder dig, skal du vælge imellem om du vil betale for kurset i to rater eller det hele på een gang, når vi bekræfter der er plads på kurset.

Vælger du at betale det hele på een gang, får du 5% rabat, hvis der er mere end 1 måned til dit kursus begynder. Er der under en måned, forfalder hele beløbet med det samme.

Betaler du med kort, trækker vi enten hele beløbet eller første rate (depositum på 20%), når vi bekræfter din plads på kurset.

Kontakt

Højskolen Marielyst

Bøtøvej 2

4873 Væggerløse

Cvr.Nr.26139058

Telefon: 54 13 63 61

Kontortid: 10:00 – 12:00

og 13:00 – 15:00, dog kun

14:00 om fredagen.