Sidste nyt om corona

Vi håber at åbne 15. marts,

men vi kan ikke garantere det

Med regeringens udmelding den 24. februar om, at de nuværende coronarestriktioner forlænges frem til 5. april (pånær de restriktioner som lempes pr. 1. marts), er vi nødt til aflyse hold 4, der skulle være begyndt den 7. marts. Deltagerne på holdet får direkte besked om dette.

Hvad angår holdet efter, hold 5 fra 14. til 27. marts, er der en spinkel chance for, at vi kan få lov at gennemføre det med start en dag senere end planlagt, nemlig den 15. marts. I aftalen mellem regeringen og dets støttepartier pr. 24. februar står nemlig: “At flertallet er enige om, at der ses på muligheden for, at efterskoler og højskoler med yderligere smitteforebyggende foranstaltninger kan åbnes i hele landet 15. marts 2021, hvis smitteudviklingen tillader det.”

Det skal sundhedsmyndighederne nu regne på og vi håber, at der kommer et klart svar på det i løbet af den første uge af marts, så vi ved, om vi kan gennemføre hold 5.  Så snart myndighederne melder ud, får deltagerne på hold 5 direkte besked fra os om holdet gennemføres eller aflyses.

Det er i sandhed usikre tider, vi lever i – og rigtig besværligt for os at give mere klare svar, end vi gør her.

Vi kan nemlig ikke gøre andet end handle i takt i med de udmeldinger, som regeringen og myndighederne kommer med.

Derfor får du denne garanti af os:

Tvinges vi til at aflyse et kursus, får du naturligvis alle dine penge igen.

Du kan derfor roligt tilmelde dig kurser også i den nære fremtid.

Melder du derimod selv afbud til et kursus, gælder vores normale afbestillingsbetingelser, som du kan se her.

Lige nu krydser vi fingre for, at myndighederne får sat tempo på arbejdet med at vaccinere befolkningen.

Vi følger også med interesse de politiske drøftelser om at gøre vaccination obligatorisk for deltagelse i forskellige aktiviteter. Den tanke støtter vi og ser gerne, at det bliver et krav på en højskole som vores. For er alle på et kursus vaccineret, bør vi kunne vende tilbage til en helt normal hverdag.

Det længes vi efter.

 

Mens I og vi venter, kan du komme med “bag kulisserne” på højskolen, hvis du er på Facebook. Søg efter Højskolen Marielyst og vælg den offentlige gruppe eller klik HER. Derefter skal du anmode om at blive medlem af gruppen. I højskolens Facebook-gruppe giver vi os til kende flere gange om ugen og du kan også bidrage med billeder eller andet.

 

 

 

 

Et fint tyndt lag sne i parken 8. januar 2021

Kontakt

Højskolen Marielyst

Bøtøvej 2

4873 Væggerløse

Mail: kontor@hsmarielyst.dk

Telefon: 54 13 63 61

CVR-nr.26139058

FÅ 2021-KATALOGET TILSENDT MED POSTEN