Sidste nyt om corona

Vi håber at åbne 8. februar,

men vi kan ikke garantere det

Med regeringens melding den 13. januar om, at de nuværende coronarestriktioner udløber tidligst 7. februar, er vi nødt til aflyse hold 1, der skulle have begyndt 31. januar. Deltagerne på holdet får direkte besked om dette.

Vores næste hold skal begynde den 7. februar. Det kan det ikke. Men vi kan afkorte kurset en dag og begynde det den 8. februar i stedet, hvis myndighederne giver os lov. Uanset hvad vi gør, får deltagerne på kurset direkte besked. 

Ingenting er helt sikre i øjeblikket.

Vi kan under alle omstændigheder ikke gøre andet end handle i takt i med de udmeldinger, som regeringen og myndighederne kommer med.

Derfor får du denne garanti af os:

Tvinges vi til at aflyse et kursus, får du naturligvis alle dine penge igen.

Du kan derfor roligt tilmelde dig kurser også i den nære fremtid.

Melder du derimod selv afbud til et kursus, gælder vores normale afbestillingsbetingelser, som du kan se her.

Lige nu krydser vi fingre for, at myndighederne får sat tempo på arbejdet med at vaccinere befolkningen. Som planen ser ud fra Sundhedsstyrelsen burde alle over 65 år være vaccineret, når vi kommer frem til påske.

Vi følger også med interesse de politiske drøftelser om at gøre vaccination obligatorisk for deltagelse i forskellige aktiviteter. Den tanke støtter vi og ser gerne, at det bliver et krav på en højskole som vores. For er alle på et kursus vaccineret, bør vi kunne vende tilbage til en helt normal hverdag.

Det længes vi efter.

 

 

 

 

Et fint tyndt lag sne i parken 8. januar 2021

Kontakt

Højskolen Marielyst

Bøtøvej 2

4873 Væggerløse

Mail: kontor@hsmarielyst.dk

Telefon: 54 13 63 61

CVR-nr.26139058

FÅ 2021-KATALOGET TILSENDT MED POSTEN