Vi forlanger fortsat at se

coronapas eller en frisk test

Heldigvis er vi her på højskolen kommet gennem corona-pandemien uden at få smitten ind på højskolen. 

Vi har også været meget omhyggelige med både at følge de lovbestemte restriktioner og de mange anbefalinger, som er fulgt i halen. 

Hverken sidste år i 2020, hvor vi holdt højskole fra starten af juli til starten af december under skrappe restriktioner, eller i år, hvor vi åbnede i maj efter vores anden nedlukning, har vi oplevet udbrud af smitte. Der var i forsommeren en enkelt køkkenmedhjælper, som blev smittet ude i byen, men det er også alt. Hun fik heldigvis ikke smittet nogen på højskolen, før hun røg i isolation. 

Siden maj i år har vi tilmed været velsignet af, at næsten alle vores kursister er færdigvaccinerede.  Har de ikke været færdigvaccinerede, har vi stået for at teste dem to gange ugentligt under deres ophold. 

Det har skabt ro og tryghed for os alle sammen, både medarbejdere og kursister. 

Derfor har vi også besluttet, at det fortsætter vi med, selv om det ikke længere er et krav fra myndighedernes side. 

For at komme på skolen – hvad enten det er som gæst, medarbejder eller kursist – skal du altså fortsat kunne fremvise et coronapas, der viser du er færdigvaccineret eller en negativ test som er under 72 timer gammel. Deltager du som kursist uden at være færdigvaccineret, insisterer vi  fortsat på, at teste dig mindst 2 gange ugentligt.

 

Kontakt

Højskolen Marielyst

Bøtøvej 2

4873 Væggerløse

Mail: kontor@hsmarielyst.dk

Telefon: 54 13 63 61

CVR-nr.26139058

FÅ 2021-KATALOGET TILSENDT MED POSTEN