Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Koncert med Ensemble Felix

12. marts kl. 16:00 - 17:30

Koncertens program spænder fra tidlig wienerklassik til næsten moderne toner fra England.

Der lægges ud med Haydns herlige 6 symfoni, med tilnavnet “Morgen” pga. symfoniens start, der beskriver dagens start i toner. Herefter følger et ret tidligt værk af Carl Nielsen, Symfonisk Rapsodi. En første sats fra en symfoni som ikke blev fuldført, skrevet et par år inden hans første symfoni så dagens lys. Vi slutter med Gordon Jacobs Diversions, syv korte satser, både skæve, muntre og eftertænksomme. Det er koncertens eneste værk i original besætning, de andre værker er arrangementer, nedskalering fra symfoniorkesterstørrelse.

Ensemble Felix er en sinfonietta bestående af 5 strygere og 5 blæsere, som har spillet sammen siden år 2000.

Ensemblet spiller primært koncerter i eget regi, ofte med solistindslag, men samarbejder også med kor; vores størrelse og fleksibilitet gør os til en interessant partner i rigtig meget musik for kor og orkester.

Et flertal af musikerne har en eller anden musikuddannelse bag sig, men arbejder til daglig med andet end musik. Repertoiret er både originalværker for vores besætning og arrangementer af værker for større besætninger. Instrumentsammensætningen med strygekvintet og blæserkvintet gør, at vi kan spille meget forskellig musik, og opnå en nærmest symfonisk lyd når det kræves.

Information om billetter følger snarest …

Arrangør

Højskolen Marielyst

Sted

Højskolen Marielyst