Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Musikalsk foredrag: Duke, mig og alle de andre

14. november kl. 19:30 - 21:30

DK50 – DK75
Portræt af Allan Bo

Er du vild med jazz, må du ikke gå glip af denne spændende gennemgang af jazzmusikken gennem adskillige årtier

Efter et halvt århundrede som musiker i næsten alle genrer, men med hjertet hængende ved jazzmusik, hober historierne sig op for musiker Allan Bo. Der er både de interessante, de spændende, de rørende og selvfølgelig masser af de morsomme.

Ifølge Allan Bo, som er rundet de 75 år, gemmer han på anekdoter om alt lige fra Cirkus Benneweis, samspil med Ben Webster og koncerter fra Baku i Aserbajdsjan til Sønderstrømfjord på Grønland, kontrakter på de fineste natklubber og de små luskede jazzværtshuse til revy, teater og TV-shows.

Historier om de store jazzhelte

I får dog ikke kun de private musikanekdoter, men også historier om de store jazzhelte som fx Duke Ellington, Count Basie, Ben Webster, Niels Henning Ørsted Pedersen, Sven Asmussen og Victor Borge. Alle historierne er fra start til slut illustreret med både billeder og videoklip. Undervejs spiller Allan Bo også numre på sin kontrabas, som han stadig turnere med sammen med sine orkestre.

Musikerlivet rummer mange nuancer, så jeg fortæller også om både de organisatoriske, økonomiske og sågar lavpraktiske vilkår i et professionelt musikerliv – og selvfølgelig også om tilblivelse af musikken.I øvrigt sætter jeg musiklivet lidt i perspektiv, da jeg både har haft en række ledende poster i erhvervslivet, har været ekstern lektor på CBS og skrevet bøger.

Billetter

Billetter koster 75 kr. + gebyr. Er du medlem af Skolekredsen, får du billetten til 50 kr. + gebyr. Du kan købe max 2 billetter pr. medlemskab. Der er et begrænset antal billetter til dette arrangement, da det foregår i intime omgivelser i Spisestuen.

Er du medlem af Skolekredsen, indtast da dit medlemsnummer, FØR du vælger antal billetter – ellers fratrækkes rabatten ikke.

KØB BILLET

Detaljer

Dato:
14. november
Tidspunkt:
19:30 - 21:30
Pris:
DK50 – DK75
Begivenhed Tags:
, , , , , ,

Sted

Højskolen Marielyst