Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Klaverkoncert med Robin Colvill

15/07/2023 kl. 19:30 - 20:30

DK75 – DK125

Oplev den internationale koncertpianist Robin Colvill, når han leverer en tryllebindende klaverkoncert i Koncerthuset

Robin Colvill er en meget erfaren og succesfuld international pianist, som har spillet utallige koncerter i hele Storbritannien og i udlandet. I de sidste par år har vi nydt Robins koncerter her i Marielyst, og ved denne lejlighed vil hans program omfatte musik af Scarlatti, Mozart, Chopin, Albeniz og et nyligt opdaget smukt stykke; Sang for Ukraine.

Musikken bliver bragt til live med fascinerende introduktioner med interessante informationer og anekdoter om komponisterne og musikken på engelsk; alt sammen leveret i Robins sædvanlige følsomme og blidt humoristiske stil. Alt i alt en koncert, du ikke må gå glip af!

Robin siger: “Denne koncertsal er en af ​​Danmarks bedst bevarede hemmeligheder, med super akustik og et virkelig fremragende Steinway flygel – og for publikum en smuk udsigt til landskabet udenfor”.

Billetter

Billetter koster 125 kr. + gebyr. Er du medlem af Skolekredsen, får du billetten til 75 kr. + gebyr. Du kan max købe to billetter pr. medlemskab.
VIGTIGT. Er du medlem af Højskolen Marielysts skolekreds, indtast da dit medlemsnummer, FØR du vælger antal billetter – ellers fratrækkes rabatten ikke.

KØB BILLET

Detaljer

Dato:
15/07/2023
Tidspunkt:
19:30 - 20:30
Pris:
DK75 – DK125
Begivenhed Tags:
, , , , , , ,

Arrangør

Højskolen Marielyst

Sted

Højskolen Marielyst