Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foredrag med Michael Eigtved

22/11/2021 kl. 19:30 - 21:00

DK100

“At være PÅ! Om den iscenesatte virkelighed”, foredrag med forfatter og lektor ved Københavns Universitets kulturinstitut Michael Eigtved i samarbejde med LOF Lolland Falster.

Iscenesatte begivenheder som popkoncerter, performancekunst eller populære ritualer, giver os mulighed for at være deltagere i helt særlige rum. Der forankres vi i et fællesskab, og skaber en opbremsning af det tidspres og præstationsræs, der præger det moderne liv. Samtidig bruger vi vores deltagelse til noget individuelt, skaber nye erfaringer, danner en del af vores identitet; og dokumenterer det hele på de sociale medier.

Michael Eigtveds foredrag “At være PÅ!” handler om den bevidsthed, vi har fået om at være deltagere – om at være på. Og om hvad det giver os. At være publikum er ikke blot at modtage noget, andre sætter i gang, men i lige så høj grad, at skabe mulighed for selv at performe, reflektere over oplevelsen; og i sidste ende danne mening i vores liv.

Michael Eigtved introducerer begivenhedssamfundet som konkrete rammer og modeller til at forstå det, der finder sted, når vi er deltagere i en iscenesat begivenhed. Bogen undersøger, hvilke elementer i oplevelsen af iscenesatte begivenheder der kan skabe nye erfaringer og dermed mulige forandringer af dem, der deltager.

Billetter koster 100,- kr. (+ gebyr) og kan købes via KØB-knappen herunder.

KØB BILLET

 

Detaljer

Dato:
22/11/2021
Tidspunkt:
19:30 - 21:00
Pris:
DK100
Begivenhed Tags:
, , , , , , ,

Arrangører

Højskolen Marielyst
LOF Guldborgsund og Lolland

Sted

Højskolen Marielyst