Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Folkekøkken og foredrag: Mimi Jakobsen

08/04/2019 kl. 18:30 - 21:00

DK100 – DK175

Vendepunkter – foredrag med udgangspunkt i erindringsbog af samme navn.

Danmarks første kvindelige partiformand, vicestatsminister, generalsekretær og kommandør af 1. grad. Det er ikke fine titler, der har manglet i Mimi Jakobsens liv.

Bag det imponerende CV gemmer der sig et varmt, karismatisk og resultatorienteret menneske med en usædvanlig politisk tæft, men også med en usvigelig manglende selvtillid, som hun har formået at skjule for offentligheden. Et menneske, der har oplevet store vendepunkter, både privat og karrieremæssigt.

Mimi Jakobsen har med lige stor naturlighed færdedes på de bonede gulve og blandt folk, der kender til livets bagsider, og hun har først og fremmest søgt at holde fast i nogle grundlæggende værdier som ligefremhed og menneskekærlighed; også selvom det til tider har kostet dyrt.

Her er hendes egen fortælling om det politiske liv bag kulisserne, om de mange op- og nedture både arbejdsmæssigt og privat, om hendes opvækst i Gladsaxe med en kendt far og hvad den kom til at betyde livet igennem. Alt sammen i bedste Mimi-stil berettet med humor og selvironi, men også med den ærlighed, der gjorde hende kendt og beundret igennem flere årtier.

Arrangeret i samarbejde med LOF Guldborgsund.

Folkekøkken og Foredrag kl. 18.30: 175,- kr. (billetter skal købes senest d. 4. april)

Foredrag kl. 19:30: 100,- kr.

KØB BILLET

Detaljer

Dato:
08/04/2019
Tidspunkt:
18:30 - 21:00
Pris:
DK100 – DK175
Begivenhed Tags:
, , ,

Arrangører

Højskolen Marielyst
LOF Guldborgsund

Sted

Højskolen Marielyst