Bog: Få gang i skriveriet

200,00 kr.

 

151 siders gør-det-selv- bog om at flytte tanker fra hovedet il papir og hvordan du får ordene til at blive en oplevelse for dine læsere

Beskrivelse

Det har aldrig nogensinde været så let at udgive sin egen bog. Og aldrig før har så mange følt trang til at meddele sig i bogform som her i begyndelsen af 2020’erne.

Denne gør-det-selv-bog er til dig, der går med en forfatter i maven, men har brug for inspiration til at komme i gang eller til at færdiggøre et bogprojekt, som du er løbet sur i.

FÅ GANG I SKRIVERIET fokuserer på de to vigtigste dele af skriveprocessen, nemlig:

  • Hvordan du flytter tankerne fra hovedet og ned i ord på papir.
  • Og hvordan du får ordene på papiret til at blive oplevelsesrige og vedkommende for dine læsere.

Bogen kommer såvel rundt omkring skriveteknik, fortælleteknik, struktur og dramaturgi som selve arbejdsprocessen ved tastaturet og arbejdet med at få bogen udgivet. Samtidig er den fyldt med råd, anvisninger og eksempler på, hvordan du gør dig til herre over din tekst, hvad enten det skal blive til en bestsaeller eller en bog til den nærmeste familie.

Forfatteren Hans Chr. Andersen bygger på sine erfaringer fra skrivekurser for både professionelle og amatører og hævder, at han på sine mange kurser aldrig har mødt nogen, der ikke kan skrive.

Tryk: Toptryk Grafisk

ISBN: 978-87-971945-0-8

Forlaget Marielyst

2020, 151 sider