Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Foredrag: Mit liv som forfatter

november 9 @ 19:30 - 21:00

DKK75

Freya Anduin er på Sydhavsøerne nok bedst kendt fra sine 6 år som redaktør på Fritidsnyt. Men det er bogskriveriet, som hun for alvor brænder for.

Hun fik udgivet sin første bog på SphinX i 1998 – en humoristisk lille sag – ‘Hvad enhver mand bør vide om kvinder’, som kom i 2 oplag. Siden er det blevet til andre bøger med fagligt indhold, bl.a. lærebøger i IT og en håndbog i markedsføring til foreninger.

Fiktion tog hun hul på i 2004 med historien om Pernille Silkes fra Lübeck – Pernille Silkes Historie og i 2012 udkom Dancing on the Doorstep med ultrakorte engelsksprogede noveller, udgivet på Amazon.

I 2019 blev det til mere fiktion med starten på serien om det aparte opdager-par, Lendorph & la Cour, som hun foreløbig har der skrevet 3 bøger om.

Bøgerne om dem udspiller sig i København anno 1910, hvor byen er godt befolket af ludere og lommetyve, brodne kar og bedsteborgere i en uskøn pærevælling. Anna Lendorph er nybagt journalist og kører parløb med den ligeså nybagte opdager, Christian la Cour i jagten på mordere og tyveknægte i byens underverden. Freya Anduin fortæller om det gamle København så man næsten kan lugte den beskidte by og blander behændigt fakta og fiktion i, hvad man kan kalde historiske hyggekrimier, hvor man lettere kommer til at grine end gyse.

I sit foredrag på højskolen fortæller Freya Anduin om sin passion for at skrive, om arbejdet bag tastaturet med at opfinde figurer og begivenheder og mixe det med virkeligheden og om sine seneste opfindelser, Lendorph og la Cour.

Billetter a’ 75 kr. sælges ved døren fra kl. 19. Intet forsalg.

Detaljer

Dato:
november 9
Tidspunkt:
19:30 - 21:00
Pris:
DKK75

Arrangør

Højskolen Marielyst