Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Koncert: En musikalsk rejse med pianist Robin Colvill

juli 16 @ 19:30 - 20:45

DK125

Kom med til en vidunderlig aften og lad dig underholde af den virtuose, britiske pianist Robin Colvill, når vi byder på et kærkomment gensyn med den talentfulde koncertpianist, der gerne gør et stærkt indtryk på publikum.

Robin byder på en bred vifte af musikalske stilarter med noget for enhver smag. Atmosfæren er i top, når han kaster sig ud i latinamerikanske tangoer, Antonín Dvořáks kompositioner, Vittorio Montis ”Csárdás” og det storslået værk “Finlandia”, af Sibelius.

Fascinerende introduktioner

Undervejs bliver musikken bragt til live med fascinerende introduktioner og anekdoter om komponisterne og musikken – alle leveret i Robins sædvanlige følsomme og blidt humoristiske stil. Alt i alt en koncert, der ikke må gå glip af!

Om Robin Colvill

Robin Colvill er en af de travleste og mest populære pianister, der optræder rundt omkring i Europa. Det, der gør Colvills karriere markant anderledes end andre koncertpianister, er bl.a. hans kreativitet og fantasifulde sammensætning af musikken. Som solist er han særligt efterspurgt i Spanien, Norge, Finland, Danmark og Østrig og vender hvert år tilbage med sine innovative koncertprogrammer.

Billetter

Billetter til koncerten koster 125 kr. (plus gebyr). Du kan købe din billet her

Detaljer

Dato:
juli 16
Tidspunkt:
19:30 - 20:45
Pris:
DK125
Begivenhed Tags:
, , ,