Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Koncert: En musikalsk rejse med pianist Robin Colvill / koncerten er desværre aflyst pga sygdom – købte billetter refunderes

16/07/2022 kl. 19:30 - 20:45

DK125

Kom med til en vidunderlig aften og lad dig underholde af den virtuose, britiske pianist Robin Colvill, når vi byder på et kærkomment gensyn med den talentfulde koncertpianist, der gerne gør et stærkt indtryk på publikum.

Robin byder på en bred vifte af musikalske stilarter med noget for enhver smag. Atmosfæren er i top, når han kaster sig ud i latinamerikanske tangoer, Antonín Dvořáks kompositioner, Vittorio Montis ”Csárdás” og det storslået værk “Finlandia”, af Sibelius.

Fascinerende introduktioner

Undervejs bliver musikken bragt til live med fascinerende introduktioner og anekdoter om komponisterne og musikken – alle leveret i Robins sædvanlige følsomme og blidt humoristiske stil. Alt i alt en koncert, der ikke må gå glip af!

Om Robin Colvill

Robin Colvill er en af de travleste og mest populære pianister, der optræder rundt omkring i Europa. Det, der gør Colvills karriere markant anderledes end andre koncertpianister, er bl.a. hans kreativitet og fantasifulde sammensætning af musikken. Som solist er han særligt efterspurgt i Spanien, Norge, Finland, Danmark og Østrig og vender hvert år tilbage med sine innovative koncertprogrammer.

 

Detaljer

Dato:
16/07/2022
Tidspunkt:
19:30 - 20:45
Pris:
DK125
Begivenhed Tags:
, , ,