Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Foredrag: Styrk dit helbred med kunst og kreativitet

20. august kl. 19:30 - 20:45

DK50 – DK75
Lærke Egefjord på strand

Læge og forfatter Lærke Egefjord giver et indblik i hvordan kunst og kreativitet kan styrke dit helbred

Har du nogensinde spekuleret på, om din tur på kunstmuseet er andet end en kulturel oplevelse? Om det måske ligefrem er gavnlig for dit helbred? Og om dit strikketøj gemmer på mere end en ny sweater? Hjernen forandrer sig, når vi dyrker kunsten og det kreative, og ligesom du kan træne dine muskler, kan du træne din hjerne til at blive mere robust.

I sit foredrag Styrk dit helbred med kunst og kreativitet giver Lærke Egefjord, der har en baggrund som forfatter, billedkunstner og læge med erfaring inden for hjerneforskning indblik i, hvad der sker i hjernen og kroppen, når vi udforsker kunsten og det kreative. Hun kommer også ind på, hvordan kunst og kreativitet kan bruges til at styrke vores sundhed.

Museumsbesøg beskytter mod demens

Det er fx videnskabeligt bevist, at besøg på kunstmuseer kan beskytte din hjerne mod demens, og at kreative sysler kan mindske dine stresshormoner og booste dine lykkehormoner, fordi dit nervesystem og din hjerterytme falder til ro. Man bliver tilmed bedre til at koncentrere sig, hvis man arbejder med sine hænder, mens man lytter, så tag endelig dit strikketøj med!

Billetter

Billetter til arrangementet koster 75 kr. + gebyr. Er du medlem af Skolekredsen, får du billetten til 50 kr. + gebyr. Du kan købe max 2 billetter pr. medlemskab. Husk at indtaste dit medlemsnummer, FØR du vælger antal billetter – ellers fratrækkes rabatten ikke.

KØB BILLET

Detaljer

Dato:
20. august
Tidspunkt:
19:30 - 20:45
Pris:
DK50 – DK75
Begivenhed Tags:
, , , , , , , , , ,

Sted

Højskolen Marielyst