Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Folkekøkken & Foredrag: Niels Bjerre-Poulsen

15. oktober kl. 18:00 - 21:30

DK160 – DK320
Portræt af Niels Bjerre-Poulsen

Bliv helt klar til det amerikanske præsidentvalg, når Niels Bjerre-Poulsen bl.a. giver sit bud på, hvilken betydning det 60. præsidentvalg får på USA og verden

Bliver det Joe Biden eller Donald Trump? Den 5. november går amerikanerne til stemmeurnerne og afgør, hvem der skal regere verdens førende supermagt. Og skønt mange amerikanske valg gennem årene er blevet udråbt som skæbnevalg, har ingen været så afgørende som dette. Det mener Niels Bjerre-Poulsen, der er historiker og lektor på Syddansk Universitet.

Han har været bidt af USA hele sit liv og har vundet adskillige priser for sin fængende formidling. I sit foredrag USA’s skæbnevalg gør Niels Bjerre-Poulsen status over den politiske situation i USA. I løbet af aftenen giver han også sit bud på, hvilken betydning det 60. præsidentvalg i Amerikas historie vil få for USA – og for hele verden.

Foredraget er arrangeret i samarbejde med LOF Lolland Falster.

Spisning på højskolen

Spisningen til Folkekøkken & Foredrag foregår på Højskolen Marielyst kl. 18.00 og foredraget kl. 19.30.

Billetter til både spisning og foredrag koster 320 kr. (+ gebyr). Deadline for billetkøb med spisning er kl. 12.00 på dagen. Vær opmærksom på, at spisningen foregår i bedste folkekøkkenstil, hvor man sidder til bords med andre.

Billetter til foredraget koster 160 kr. (+ gebyr). Er der resterende billetter, sælges de ved indgangen til Koncerthuset fra kl. 19.00.

KØB BILLET

Detaljer

Dato:
15. oktober
Tidspunkt:
18:00 - 21:30
Pris:
DK160 – DK320
Begivenhed Tags:
, , , , , , ,

Sted

Højskolen Marielyst