Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Folkekøkken & Foredrag: Esben Dalgaard

2. december kl. 18:00 - 21:30

DK160 – DK320
Portræt af Esben Dalgaard foto af Niels Krogh

Kom helt tæt på skuespiller Esben Dalgaard, når han fortæller om at se lyset i mørket trods prædikatet uhelbredelig syg

Skuespiller Esben Dalgaard fik for et par år siden diagnosticeret uhelbredelig kræft. Den slags diagnoser fylder uundgåeligt meget i bevidstheden og i familien – men Esben har taget en bevidst beslutning om ikke at lade den fylde for meget. I sit foredrag Liv, kunst og kampen mod kræft får du mulighed for at komme helt tæt på Esben Dalgaard, når den kendte skuespiller fortæller sin livshistorie. Foredraget handler ikke kun om Esbens sygdomsforløb, men også om håb, optimisme og kærlighed, og alle de positive ting, der kan vokse ud af kræftdiagnosens mørke skygge. Glæd dig til et personligt og ærligt foredrag med plads til både grin, gråd og refleksion.

Om Esben Dalgaard

Esben Dalgaard har medvirket i flere populære tv-serier, bl.a Kastanjemanden, 1864, Bedrag og julekalenderne med Tinka. I flere år arbejdede Esben fast på Det Kongelige Teater, og han har været nomineret til både en Reumert og en Robert for sine skuespilpræstationer. Han har derudover skrevet bogen Mærket, som for nylig vandt prisen som årets bedste lydbog ved Mofibo Awards.

Foredraget er arrangeret i samarbejde med LOF Lolland Falster.

Spisning på højskolen

Spisningen til Folkekøkken & Foredrag foregår på Højskolen Marielyst kl. 18.00 og foredraget kl. 19.30.

Billetter til både spisning og foredrag koster 320 kr. (+ gebyr). Deadline for billetkøb med spisning er kl. 12.00 på dagen. Vær opmærksom på, at spisningen foregår i bedste folkekøkkenstil, hvor man sidder til bords med andre.

Billetter til foredraget koster 160 kr. (+ gebyr). Er der resterende billetter, sælges de ved indgangen til Koncerthuset fra kl. 19.00.

KØB BILLET

 

Detaljer

Dato:
2. december
Tidspunkt:
18:00 - 21:30
Pris:
DK160 – DK320
Begivenhed Tags:
, , , , , , ,

Sted

Højskolen Marielyst