Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

Korkoncert med Hendriksholm Kirkes Kor

29. juni kl. 19:30 - 20:30

DK50 – DK75
Hendriksholm Kirkes Kor

Hendriksholm Kirkes Kor hylder den danske sommer, når knapt 20 sangere byder på korkoncert på højskolen

Hendriksholm Kirkes Kor har til denne koncert sammensat et program, der vil være en hyldest til den danske sommer, med ord og musik der fortolker de stemninger og følelser, som er knyttet til sommerens lange dage og lyse nætter. Hør nogle af Carl Nielsens skønneste sange arrangeret for kor af John Høybye. Det er digte om den største kærlighed, om fortryllelse og tab. På programmet er også korsatser af betydelige danske komponister som C.E.F. Weyse, Rued Langgaard, Oluf Ring og Svend S. Schultz i en perlerække af sange fra den danske sangskat.

Fællessang på programmet

Korkoncerten vil desuden byde på musik fra vores nærmeste naboland, Sverige, af komponisterne Hugo Alfvén og Wilhlem Peterson-Berger. Alle får mulighed for at synge med på de fællessange, der indgår i koncertens program.

Om koret

Hendrikholm Kirkes Kor holder til i Rødovre. De giver ca. 10-15 årlige koncerter. De fleste holdes i Hendriksholm Kirke, hvor enkelte sangere synger ved gudstjenester, og hvor koret som helhed spiller en stor rolle. Karin Schmidt Andersen er dirigent og organist i kirken. Koret deltager jævnligt i internationale korkonkurrencer og har i den forbindelse vundet førstepriser og gulddiplomer.

Billetter

Billetter koster 75 kr. + gebyr. Er du medlem af Skolekredsen, får du billetten til 50 kr. + gebyr. Du kan købe max 2 billetter pr. medlemskab. Husk at indtaste dit medlemsnummer, FØR du vælger antal billetter – ellers fratrækkes rabatten ikke.

KØB BILLET

Detaljer

Dato:
29. juni
Tidspunkt:
19:30 - 20:30
Pris:
DK50 – DK75
Begivenhed Tags:
, , , , , , ,

Sted

Højskolen Marielyst