Hold G2023-16: Sommerhøjskole d. 9/7 – 22/7

kr. 6,100.00kr. 14,600.00

 

2 ugers sommerhøjskolen til Ældresagen Gladsaxe

Pris i enkeltværelse 8100,-

Pris for 2 personer i dobbeltværelse 14.600,-

Pris som dagskursist 6100,- (ej værelse, men deltager kl. 8 – 22.30)

DEADLINE FOR TILMELDING ER 1. FEBRUAR 2023

OBS: Ønsker du bustransport fra Rådhuspassagen til/fra højskolen, er det vigtigt at du vælger en returbillet herunder, også selvom destinationen Rådhuspassagen ikke står her. Vi retter det efterfølgende på din faktura. Du betaler for bussen på forhånd. Er I 30 eller flere deltagere er bussen gratis, og du vil få busudgiften refunderet efter ankomst. Notér i bemærkningsfeltet, hvis nogle på dobbeltværelser ønsker at dele fakturaen mellem sig.

kr. 0.00Varenummer (SKU): G2023-16 Varekategori:

Beskrivelse

SOMMER PÅ MARIELYST – 2 ugers sommerhøjskole for Ældresagen Gladsaxe

DEADLINE FOR TILMELDING ER 1. FEBRUAR 2023

Spændende udflugt. Delikat sommermad. Inspirerende foredrag. Skøn sang og musik. Og overflod af samvær med hyggelige samtaler og befriende grin. På sommerhøjskoleopholdene får du alt det bedste fra højskolen.

Er vejret til det, byder vi også på et hav af udendørsaktiviteter – lige fra morgensvømning i Østersøen til spil i parken og gode traveture i nærområdet. Alt i alt kan du forvente to dejlige uger i de skønneste omgivelser med incitament til et fortsat aktivt seniorliv.

Efter motion eller et dyp i Østersøen er den store morgenbuffet klar mellem kl. 8 og 9, hvorefter vi har morgensamling alle hverdage kl. 9 – 9.45. Om formiddagen kl. 10 – 12 er der et inspirerende foredrag efterfulgt af middag kl. 12.30 – 13.30. Over frokost er der et lille foredrag eller en gåtur i nærområdet.

Eftermiddagskaffen servereres fra kl. 15 og efter kaffepause, står den på aktiviteter udendørs eller et interessant foredrag i koncerthuset. Aftensmaden serveres kl. 18.00 og aftenens arrangement begynder kl. 19.30. Sidste servering er aftenkaffe kl. 20.30.

Marielyst summer af sommerliv og sommerferiegæsterne fylder i lokalområdet i juli måned. På torvet lige overfor højskolen er caféer og restauranter, mange med musiktilbud om aftenen. Her finder du også lækker hjemmelavet italiensk is, men bestil IKKE 3 kugler, for en kugle er på størrelse med en tennisbold.

Husk badetøj og evt. en morgenkåbe, så du kan du få en dukkert blot 5 min. gang fra højskolen fra tidlig morgen til sen aften.

Udover jer deltager ca. 40 andre kursister på dette Sommerhøjskole-hold. Det helt detaljerede program dag-til-dag og time-til-time for de to uger er endnu ikke planlagt, men sendes pr. mail eller brev, når det er klar en gang i løbet af foråret 2023.

 

Det sker der også:

Tilbud om morgenbadning i Østersøen fra badebroen kl. 7.00 med fælles afgang fra receptionen

Tilbud om morgenmotion alle hverdage kl. 7.30 – 8.00

Onsdag d. 12. juli er der en 3 retters festmiddag med musikalsk underholdning

Lørdag d. 15. juli er der heldagsudflugt til spændende steder

Søndag d. 16. juli kan man sove lidt længere, der er brunch mellem kl. 9 og 11

Mulighed for tilkøb af billet til årets revy i Nykøbing en hverdagsaften incl. bus ud/hjem fra højskolen til 350,- / bestilles først efter ankomst til højskolen.

Læs mere om Højskolen Marielyst HER