Hold G2023-07: Højskole Classic d. 17/4 – 22/4 for KAB

kr. 3,750.00kr. 9,700.00

 

Højskole Classic en uge på Højskolen Marielyst til KAB

DEADLINE ER UDVIDDET TIL 1. APRIL 2023 – TIDLIGERE OPLYST VAR 20. FEBRUAR 

Pris i enkeltværelse 5250,-

Pris i dobbeltværelse for 2 personer 9.700,-

Pris som dagskursist 3750,- (du deltager i alt, men har ikke et værelse og overnatning)

Der er gratis bus ud/hjem med afgang fra Forum station mandag d. 17/4 kl. 9.30 og retur fra Marielyst lørdag d. 22/4 kl. 9.00.

Det er vigtigt for os at vide, om du ønsker at køre med fællesbussen til/fra højskolen fra Forum station, Julius Thomsens Gade 3 (det gamle Radiohus) og retur igen. Det er derfor vigtigt, at du noterer det i feltet Yderligere information, som dukker op sidst i tilmeldingsproceduren. Skriv “Ønsker bus” eller “Ønsker ikke bus”.

Det  er vigtigt for KAB at vide, hvor du kommer fra, så skriv også hvilket boligselskab/afdeling du kommer fra.

Notér venligst også her hvis du fx er vegetar.

kr. 0.00Varenummer (SKU): G2023-07 Varekategori:

Beskrivelse

Velkommen til Højskole Classic – en højskoleuge for KAB

Højskole Classic er et 1 uges kursus, hvor vi byder på en pose blandede bolsjer inden for alt det bedste af skolens kerneområder: Sang og musik samt historiske og aktuelle samfundsanliggender. Alle højskolens faste lærere er udøvende musikere, så glæd jer også til en fornøjelig tone og musikalsk spas.

I får hele højskolen for jer selv og kan frit benytte faciliteter som bibliotek, billardstue, motionsrum med massagestol, dagligstuen med mange hyggelige siddepladser i bløde møbler og ikke mindst spisestuen, som stadig ligner det gamle badehotel, som stedet var før det blev højskole.

Der bliver også lejlighed for masser af frisk luft og opleve lokalsamfundet med det centrale Marielyst Torv lige overfor højskolen i centrum af badebyen Marielyst. For enden af torvet og blot 300 meter fra højskolen er den 17 km lange strand med blødt sand, hvor en rask travetur på diget og ind i sommerhuskvarterene også er i programmet – stien på diget er velegnet til rollator, hvis man har sådan en med. I højskolens park er der en sti rundt om det hele, hvor der er skulpturer flere steder herunder træskulpturer rundt om højskolens lille sø i parken.

Det praktiske og programmet

Afgang med bus fra Julius Thomsens Gade 3 (det gamle Radiohus) ved Forum station mandag d. 17/4 kl. 9.30, hvor der efter ankomst og tjek-ind på værelserne er frokost kl. 12.30. Fælles introduktion og velkomst kl. 14.15 i Koncerthuset.

Onsdag d. 19. april er der festmiddag hvor vi efter en velkomstdrink og gruppebillede går ind i spisestuen til en 3 retters festmenu. Sange og anden “underholdning” er meget velkommen og ellers sørger højskolens musikalske værter for en sjov og musikalsk aften. I er selv med til at dække jeres borde med farvede duge og servietter i løbet af eftermiddagen.

Torsdag d. 20. april er der heldagsudflugt til Lolland bl.a. med frokost i Jägerhuset og rundvisning omkring Christianssæde slot, der er ved at blive renoveret. Husk fodtøj der også kan klare lidt regn og blandet terræn. Det er muligt at tage rollator med på udflugten.

Afrejse med bus fra Marielyst lørdag d. 22. april kl. 9.00 efter den store morgenbuffet og ankomst til Forum station ca. 2 timer efter.

Man skal selv rede seng og sørge for at dække bord til spisetiderne samt rydde op efter sig. Ved afrejse skal sengetøj og håndklæder lægges i vaskeposerne på gangen.

Prisen inkluderer alle måltider incl. 1 valgfri drikkevare til hhv. middag og aftensmad samt bus til/fra Forum og retur igen. Eventuelle entréer på udflugten er også med i prisen. Til morgenmad og dagen igennem er der kaffe/te/koffeinfri kaffe og der står vandkander i spisestuen ved spisetid. Ønskes yderligere øl, sodavand og vin udover den ene til hvert måltid, har højskolen en bar med selvbetjening. Her kan man betale med kontanter og MobilePay. I spisestuen skal man også rydde op efter måltiderne.

Det typiske dagsprogram vil se sådan ud:

7.30 Valgfri morgenmotion – en halv time hvor kroppen kommer i gang med en blanding af Gotved gymnastik og stolegymnastik i Koncerthuset

8.00 – 9.00 Morgenbuffet – hjemmebagte boller, rugbrød, ost, pålæg, frugt, grønt, yoghurt mv. og så er der hjemmelavet øllebrød et par gange om ugen

9.00 – 9.45 Morgensamling – dagen i dag, fællessange, dagens oplæg eller mini-koncert i Koncerthuset

10.00 – 12.00 Foredrag eller andre fælles aktiviteter

12.30 – 13.30 Middag/frokost – typisk 2 retter

13.30 – 15.00 Pause + evt. tilbud om gåtur kl. 14.15 – 15.00

15.00 – 15.30 Eftermiddagskaffe/te med kage

15.30 – 17.15 Foredrag eller andre fælles aktiviteter eller pause

18.00 – 19.00 Aftensmad/caféanretning

19.30 Aftenarrangement på ca. 60 minutter eller “frikvarter”

20.30 Aftenkaffe/te i Dagligstuerne med lidt sødt

Det detaljerede kursusprogram for opholdet kan du nu finde HER