Hold 2022-21A: Rejse til Umbrien d. 11/9 – 24/9

DKK 18,800.00DKK 36,400.00

 

Hold 21A er et 2 ugers kursus med 6 dage på højskolen og 8 dage på rejse til Umbrien i Italien. På højskolen dykker vi dybt ned i rejsemålet og lærer hinanden godt at kende, før vi drager afsted. Max 20 deltagere.

Pris i enkeltværelse 20.300,-

Pris i dobbeltværelse for 2 personer 36.400,-

Pris som dagskursist 18.800,- (som dagskursist bor du hjemme under de første 6 dage på højskolen).

DKK 0.00Beskrivelse

6 DAGE PÅ HØJSKOLE + 8 DAGES REJSE

Når du tager på rejse med højskolen, begynder rejsen altid med 5-6 dage på højskolen. Her dykker vi ned i rejsemålets historie, geografi og kultur, så vi er godt klædt på til at få mest muligt ud af de steder, vi skal besøge. Opholdet på højskolen har også den fordel, at hele rejsegruppen kender hinanden, når vi drager afsted – det er især rart, hvis du deltager alene på rejsen. Der er max. 20 deltagere på rejsen. For optimalt udbytte af rejsen bør du IKKE være gangbesværet.

UMBRIEN

Der er ikke meget, der er smukkere, end når efterårets røde, gule, orange og brune farver dækker landskaberne, og en orange solnedgang blandes med den blå himmel og indhyller sletten i varmedisen fra den endnu solbagte jord. Sådan er Umbrien, Italiens grønne hjerte, når efteråret sætter ind i september. Umbrien er knap så kendt som naboregionen Toscana, men skønheden er udtalt. Umbrien er gennemsyret af historie, kunst og kultur og har flere bakketop-byer og gamle slotte, end man kan tælle. September er tilmed den perfekte rejsemåned med dagtemperaturer på mellem 20 og 25 grader. Afgang fra højskolen til Umbrien via Rom sker lørdag 17. september. Med fra højskolen er Jan Borre, og fra Viktors Farmor kommer Lene Brøndum.

REJSERNE ER ARRANGERET AF VIKTORS FARMOR

Teknisk arrangør af rejsen er bureauet Viktors Farmor, som har stor erfaring i rejser for seniorer. På rejsen stiller bureauet med en erfaren dansktalende guide, der kender rejsemålet som sin egen bukselomme.

For en detaljeret rejseplan klik her

Prisen inkluderer både det indledende ophold på højskolen og rejsen – det står alt sammen detaljeret forklaret i rejseplanen.

 

Det sker der også på højskolen før afrejsen til Umbrien:

Onsdag d. 14. september er der festaften med 3-retters festmenu og underholdning

Torsdag d. 15. september er der halvdagsudflugt i bus hvor vi besøger seværdigheder på Sydhavsøerne

 

AFBESTILLING

For deltagelse på vores rejsekurser gælder andre afbestillingsbetingelser end på vore øvrige kurser. Vi anbefaler, at du altid tegner en afbestillingsforsikring, når du køber et rejsekursus hos os.

  • Melder du afbud mere end 2 måneder før kursusstart og har betalt hele kursusprisen, får du 80% tilbage. Har du kun betalt depositum ydes ingen refusion.
  • Melder du afbud eller udebliver mindre end 2 måneder før kursusstart, ydes ingen refusion af hverken depositum eller det samlede beløb. Dette gælder også, hvis udeblivelse skyldes manglende eller ugyldigt pas, viseringer, vaccinationer eller andre nødvendige rejsedokumenter.