Hold 2022-21: Hjernetræning, Lær at flyve drone, Senior med stil d. 11/9 – 17/9

DKK 4,100.00DKK 10,400.00

 

Hold 21 er et 1 uges kursus med valgfag

Pris i enkeltværelse 5.600,-

Pris i dobbeltværelse for 2 personer 10.400,-

Pris som dagskursist 4.100,- (du deltager fra kl. 8.00 til 22.30 og overnatter hjemme)

DKK 0.00Beskrivelse

HJERNETRÆNING

Hjernen er ikke en muskel, men den skal trænes ligesom musklerne. Ny forskning viser, at man kan danne nye hjerneceller hele livet, og at man kan danne nye kredsløb mellem hjernecellerne. På dette kursus arbejder vi målrettet med at stimulere din hjerne med øvelser, der tager sigte på at aktivere så mange hjerneceller som muligt. Et effektivt værktøj er mindfulness og musik. Mindfulness kan fremme koncentration, nærvær, accept samt tålmodighed, og musik hjælper med at finde ind til ens indre, stille rum, hvor kreativiteten bor.

På kurset får du effektive værktøjer til at bruge mindfulness og musik i din hverdag. Vi veksler mellem oplæg, øvelser og dialog. Der er oplæg om hjernen, kroppen og nervesystemet og om den evidensbaserede effekt af meditation og mindfulness. Og så er der en række øvelser, hvor vi kombinerer mindfulness og rolige yoga-øvelser (hvor alle kan være med!) med musik. Det træner din evne til “at lytte”. Grundtesen er, at man ved hjælp af en skærpet lytten kan fange stilhedens kreative rum. Lærere: Anne Marie Beck og Michala Østergaard-Nielsen.

 

LÆR AT FLYVE DRONE

En drone er herligt legetøj for seniorer, der ønsker at se verden ovenfra. Derfor har vi udviklet et begynderkursus til dig, der vil flyve med en drone. På 1 uge får du både de fornødne færdigheder til at styre en drone sikkert og de nødvendige beviser for at flyve legalt med en drone på op til 1,5 kg. Kurset består både af teori og praktisk træning. Som bonus bliver du klogere på, hvad du skal gå ud og købe af drone bagefter, hvis du bliver bidt af legen. Har du allerede en drone, tager du den med. Ellers har højskolen droner til træningsbrug.Max: 12 deltagere. Lærer: Henning Mussegaard.

 

SENIOR MED STIL

Her er kurset for dig, der går op i dit udseende og din fremtræden. Og som bruger tid og penge på jævnlige tøjkøb og frisørbesøg. Under ledelse af en stylingcoach kommer du med på rejse ind i tidens mode. Coachen vil hjælpe dig til at finde din stilkerne, for når du har fundet ind til den, får du let ved altid at kombinere dit tøj på nye måder. Du får også styr på tøjsnit og kropsformer, så du ved hvilke tøjsnit der klæder din krop. Og sidst på kurset får du en individuel styling og make-over med efterfølgende fotografering. Du skal medbringe 4-5 sæt af dit yndlingstøj, sko og tilbehør. Max: 12 deltagere. Lærer: Gitte M. Jensen.

 

Det sker der også:

Mandag d. 12. september er der foredrag om aftenen med politisk kommentator Peter Lautrup-Larsen

Onsdag d. 14. september er der festaften med 3-retters festmenu og underholdning

Torsdag d. 15. september er der halvdagsudflugt i bus hvor vi besøger seværdigheder på Sydhavsøerne