Hold 2022-17: Sport på Marielyst d. 7/8 – 13/8

DKK 4,100.00DKK 10,400.00

 

Hold 17 er et 1 uges kursus med fokus på sport på Marielyst – vælg din primære sportsgren

OBS: Tennis er nu udsolgt

Pris i enkeltværelse 5.600,-

Pris i dobbeltværelse for 2 personer 10.400,-

Pris som dagskursist 4.100,- (du deltager fra kl. 8.00 til 22.30 og overnatter hjemme)

DKK 0.00Beskrivelse

SPORT PÅ MARIELYST

Mange meget aktive seniorer har efterspurgt et kursus, hvor spil, leg og bevægelse fylder det meste af dagtimerne – så her er vores bud på en aktiv uge, hvor vi benytter diverse faciliteter her på det skønne Sydfalster.

Så der kommer sved på panden og gang i kroppen, når vi inviterer til Sport på Marielyst i disciplinerne tennis, løb, beachvolley, svømning og standup paddle. Både begyndere som rutinerede udøvere af disciplinerne er velkomne. Og det gør heller ikke spor, hvis du elsker at konkurrere og give de andre kamp til stregen.

Ved tilmelding vælger du en af disciplinerne og som du primært træner i hver formiddag mandag til torsdag sammen med kompetente instruktører. Men du får også mulighed for at prøve de andre discipliner. Styrketræning og konditionstræning indgår som del af træningen. Vær opmærksom på, at tennis nu er udsolgt.

Er du frisk på en morgendukkert ved vores skønne store strand i Marielyst, inviterer vores forstander på en tur i vandet, stranden er blot 300 meter fra højskolen. Mødetid er 7.00 foran hovedindgangen.

Eftermiddag og aften deltager du i gåture eller højskolens andre aktiviteter som foredrag og mange med masser af musik samt sang og inspirerende foredrag om enten et aktuelt eller historisk emne – det kan også være udfoldelse af et dilemma vi diskutere. Fredag runder vi af med atletikstævne med ti-kamp. Ugen byder også på en halvdagsudflugt. Kursusleder: Thomas Bjerre og Mikkel Christensen.

 

Det sker der også:

Onsdag d. 10. august er der festaften med 3-retters festmenu og underholdning

Torsdag d. 11. august er der halvdagsudflugt i bus hvor vi besøger seværdigheder på Sydhavsøerne

Torsdag d. 11. august kan du tilkøbe en revy-tur til Nykøbing F-revyen til 325,- for billet samt bus retur.