Hold 2022-12: Strejftog på Sydhavsøerne, Kajak, Golf d. 12/6 – 18/6

DKK 4,100.00DKK 12,400.00

 

Hold 12 er et 1 uges kursus med valgfag 

Pris i enkeltværelse 5.600,- (tillæg 1.000,- for golf eller kajak)

Pris i dobbeltværelse for 2 personer 10.400,- (tillæg 1.000,- pr. pers. for golf eller kajak)

Pris som dagskursist 4.100,- (tillæg 1.000,- for golf eller kajak – du deltager fra kl. 8.00 til 22.30 og overnatter hjemme)

DKK 0.00Beskrivelse

STREJFTOG PÅ SYDHAVSØERNE / UDSOLGT

Strejftog på Sydhavsøerne er et 1 uges kursus, hvor vi sætter fokus på Sydhavsøerne, fællesbetegnelsen for Lolland, Falster, Møn, Fejø, Femø, Askø, Bogø og Nyord. To dage tager vi på heldagsudflugt og får frokost på øernes gode spisesteder. Hvor udflugterne går hen, planlægges først i løbet af foråret 2022, men den ene dag håber vi at kunne besøge en af de mindre øer. De øvrige dage dykker vi hjemme på højskolen ned i øernes historie, kultur og natur. Der vil også være foredrag om andre emner i løbet af ugen. Og så vil højskolen som altid genlyde af masser af sang og musik. På alle tre Strejftogs-kurser deltager grupper.

På dette hold deltager en gruppe fra Ældre Sagen Fredericia.

 

KAJAK

At ro kajak er blevet uhyre populært blandt seniorer de seneste år. Kurset er arrangeret af firmaet Hasselø Kajak, der stiller 6 havkajakker til rådighed for kurset. Af kursets 5 undervisningsdage bliver de 3 på vandet i Guldborgsund, mens de øvrige 2 undervisningsdage bruges på kajakteori og sikkerhed hjemme på højskolen. Vi arbejder bl.a. med manøvreringsøvelser, lege og teknisk træning. Sikkerhed er en topprioritet, og redningsøvelser indgår derfor som en naturlig del af træningen. Du lærer fx at tømme kajakken for vand og komme op i den igen, mens du ligger på vandet. Lærer: Søren Kastrup.

 

GOLF

For både begyndere og rutinerede golfspillere har vi golf på programmet i juni på 2 kurser. Hver formiddag er der undervisning i golf på Danmarks sydligste golfbane hos Marielyst Golf Klub (1,5 km fra skolen) i samarbejde med klubbens instruktør. Vi arbejder med det lange spil (driver, køller og jernslag), kort spil (indspil, putt og bunker) og har instruktion i golfreglerne. Om eftermiddagen er mulighed for spil på ”pay and play”-bane for nybegyndere og spil på klubbens 18 hullers par 71 bane for kursister med DGU-kort. Medbring eget golfsæt. Det er også muligt at leje et golfsæt. Oplys handicap ved tilmelding i bemærkningsfeltet. Lærer: Jan Borre.

 

Det sker der også:

Udover undervisningen i ovennævnte fag, deltager du “på tværs” i en række foredrag om eftermiddagen og aftenen.

Onsdag d. 15. juni er der festaften med 3-retters festmenu og underholdning

Torsdag d. 16. juni er der halvdagsudflugt i bus hvor vi besøger seværdigheder på Sydhavsøerne

Torsdag d. 16. juni er der om aftenen klassisk koncert med de bedste elever fra Guldborgsund Musikskole

Torsdag d. 16 juni kan du tilkøbe en revy-tur til Nykøbing F-revyen til 325,- for billet samt bus retur.