Hold 2022-07A: Rejse til Grækenland d. 24/4 – 7/5

DKK 18,800.00DKK 36,400.00

 

Hold 07A er et 2 ugers kursus med 6 dage på højskolen og 8 dage på rejse til det nordlige Grækenland. På højskolen dykker vi dybt ned i rejsemålet og lærer hinanden godt at kende, før vi drager afsted. Max 20 deltagere.

Pris i enkeltværelse 20.300,-

Pris i dobbeltværelse for 2 personer 36.400,-

Pris som dagskursist 18.800,- (som dagskursist bor du hjemme under de første 6 dage på højskolen).

DKK 0.00Beskrivelse

6 DAGE PÅ HØJSKOLE + 8 DAGES REJSE

Når du tager på rejse med højskolen, begynder rejsen altid med 5-6 dage på højskolen. Her dykker vi ned i rejsemålets historie, geografi og kultur, så vi er godt klædt på til at få mest muligt ud af de steder, vi skal besøge. Opholdet på højskolen har også den fordel, at hele rejsegruppen kender hinanden, når vi drager afsted – det er især rart, hvis du deltager alene på rejsen. Der er max. 20 deltagere på rejsen. For optimalt udbytte af rejsen bør du IKKE være gangbesværet.

 

NORDLIGE GRÆKENLAND

Ikke mange rejsende finder vej til det nordligste Grækenland. Hvilket i grunden er underligt, for området er særdeles rigt på både historie og storslået natur. Det var herfra Alexander den Store drog ud på sine erobringstogter, og vi går i hans fodspor gennem ruinerne af hans gamle hjemby Pella. Vi ser også hans fars rige gravskatte i Vergina og den velbevarede oldgræske by Filippi.

Helt andre sider af Grækenland oplever vi i de spændende byer Edessa og Thessaloniki samt en perlerække af små bjerglandsbyer. Vi tager også på et halvdags krydstogt omkring Athos-halvøen, der er hjem for det største klostersamfund i Grækenland. Afgang fra højskolen til Thessaloniki sker den 30. april om morgenen. Med fra højskolen er Mikkel Thomas Christensen og fra Viktors Farmor kommer Irene Hellvik.

 

REJSERNE ER ARRANGERET AF VIKTORS FARMOR

Teknisk arrangør af rejsen er bureauet Viktors Farmor, som har stor erfaring i rejser for seniorer. På rejsen stiller bureauet med en erfaren dansktalende guide, der kender rejsemålet som deres egen bukselomme.

For en detaljeret rejseplan klik her

Prisen inkluderer både det indledende ophold på højskolen og rejsen – det står alt sammen detaljeret forklaret i rejseplanen.

 

Det sker der også på højskolen før afrejse til Nordgrækenland:

Onsdag d. 27. april er der festaften med 3-retters festmenu og underholdning

Torsdag d. 28. april er der halvdagsudflugt i bus hvor vi besøger seværdigheder på Sydhavsøerne