Hold 2022-02: Filmkursus – Klassisk musik – iPad – Smykkeværksted d. 6/2 – 19/2

DKK 5,200.00DKK 12,800.00

 

Hold 2 er et 2 ugers kursus med valgfag som man følger begge uger

Pris i enkeltværelse 7.200,-

Pris i dobbeltværelse for 2 personer 12.800,-

Pris som dagskursist 5.200,- (du deltager fra kl. 8.00 til 22.30 og overnatter hjemme)

DKK 0.00Beskrivelse

FILM: DEN SVÆRE KOMEDIE

Højskolens traditionsrige filmhold handler i år om de sjove film. Om filmkomedier. Både ældre og klassiske, men også de helt moderne. Både danske og udenlandske film. På holdet vil der være afstemning om den bedste film, og undervejs vil der blive diskuteret filmenes og holddeltagernes forskellige sans for humor. Vi skal tæt på, hvorfor nogle skriger uhæmmet af grin over noget, som andre blot trækker på skuldrene af og siger ”tøhø, morsomt” til. Vi får også besøg af en gæst fra filmens verden samt af en standupkomiker! Lærer: Kåre Lind

 

LYT, SE OG LÆR KLASSISK MUSIK

Vores kurser med klassisk musik er stærkt efterspurgte i de mørke måneder, og derfor gennemfører vi dette kursus både i februar og i november. På kurset bliver du præsenteret for et bredt udvalg af både kendte og mindre kendte værker og komponister fra den klassiske musiks verden. Værkerne bliver alle vist på storskærm, så vi både hører musikken og ser musikerne opføre den. Værkerne er primært fra barokken, wienerklassikken og den romantiske periode. For hvert værk vil komponist, orkester og dirigent blive præsenteret, og der vil være rig lejlighed til at stille spørgsmål undervejs og diskutere værkerne og fremførelsen af dem. Lærer: Simon Vikstrøm.

 

BLIV DUS MED DIN iPAD

Tablets, de små tynde tavle-computere, har vundet stor udbredelse de sidste 5 år. De kan det samme som større computere og er tit nemmere at komme i gang med end computere. Der er mange forskellige tablets på markedet, men på dette kursus arbejder vi med iPad fra Apple – og lærer fra bunden, hvordan man bruger den til både stort og småt. En iPad er også velegnet til at føre video-samtaler på – det har mange forsøgt sig med under de to corona-nedlukninger i 2020 og 2021. På kurset lærer du, hvordan du kan video-chatte med programmerne FaceTime, Messenger og Skype. Medbring din egen iPad til kurset. Max. 12 deltagere. Lærer: Jan Borre.

 

SMYKKER

Slip din trang til at pynte dig med flotte smykker løs – og fremstil dem selv på dette kursus. Du får en kort introduktion til at udvikle dit eget formsprog, inden vi kaster os ud i smykke-fremstilling i et væld af forskellige materialer. Du vil også lære håndværksteknikker som at lodde og nitte materialerne sammen og bearbejde metallerne med klassiske sølv- og guldsmedeteknikker. Vi bruger primært materialer som er fundet på skrotpladsen: Messing, jern, glas, plastic plus sten og træ, som vi finder i naturen. Lærer: Mikkel Thomas Christensen.

 

Det sker der også:

Højskolens kreative værksted er åben de fleste eftermiddage på hverdage fra kl. 15.30 – 17.00

Onsdag d. 9. februar er der festaften med 3-retters festmenu og underholdning

Lørdag d. 12. februar er der heldagsudflugt i bus hvor vi spiser frokost på en restaurant og besøger seværdigheder på Sydhavsøerne