Hold 2021-21A: Rejse til Montenegro d. 12/9 – 24/9

DKK 17,300.00DKK 34,400.00

 

Hold 21A er et 1 uges kursus med forberedelse til Montenegro rejsen om formiddagen og blandet højskole indhold over frokost

Pris i enkeltværelse 18.900,- / UDSOLGT (pt venteliste)

Pris i dobbeltværelse for 2 personer 34.400,- UDSOLGT (pt. venteliste)

Pris som dagskursist 17.300,- (du deltager fra kl. 8.00 til 22.30 på højskolen og overnatter i enkeltværelse på rejsen, ønskes dobbeltværelse ring til Højskolens kontor)

DKK 0.00Beskrivelse

Hold 21A er et 1 uges kursus med forberedelse til Montenegro rejsen om formiddagen og blandet højskole indhold over frokost

5-6 DAGE PÅ HØJSKOLE + 8 DAGES REJSE

Når du tager på rejse med højskolen, begynder rejsen altid med 5-6 dage på højskolen. Her dykker vi ned i rejsemålets historie, geografi og kultur, så vi godt klædt på til at få mest muligt ud af de steder, vi skal besøge. Opholdet på højskolen har også den fordel, at hele rejsegruppen kender hinanden, når vi drager afsted – det er især rart, hvis du deltager alene på rejsen.

Der er max. 22 deltagere på rejsen. For optimalt udbytte af rejsen bør du IKKE være gangbesværet.

 

REJSERNE ER ARRANGERET AF VIKTORS FARMOR

Teknisk arrangør af rejsen er bureauet Viktors Farmor, som har stor erfaring i rejser for seniorer. På rejsen stiller bureauet med en erfaren dansktalende guide, der kender rejsemålene som deres egen bukselomme. Fra højskolen deltager forstander Christian Schou.

For en detaljeret rejseplan, klik HER. 

Prisen inkluderer både det indledende ophold på højskolen og rejsen.

 

MONTENEGRO

 Montenegro er en glemt perle i Europa. Det lille land, der kan være i bukselommen på Jylland, er klemt ind mellem Kroatien, Serbien og Albanien og har meget forskelligt at byde på: Safirblåt Adriaterhav, gule sandstrande og grønne bjerge. Byer som Budva og Kotor er charmerende med små torve, bymure og middelalderstemning.

På hele rejsen bor vi på et 4-stjernet hotel ved Adriaterhavskysten, hvor vi blandt andet sejler langs med kysten og går i land ved et kloster og i en gammel fiskerlandsby. En af dagene tager vi afstikker ind i Albanien. September er den perfekte rejsemåned med dagtemperaturer på mellem 20 og 25 grader.

Vi flyver direkte tur/retur fra København til Montenegro. Afgang sker fredag 17. september.

 

Det sker der også:

Onsdag d. 15. september er der festaften med en 3-retters festmenu og underholdning