Hold 2021-15: Sommer på Marielyst – Patchwork d. 11/7 – 24/7

DKK 5,500.00DKK 13,200.00

 

Hold 15 er et 2 ugers sommerhøjskole kursus, hvor du også har mulighed for at vælge faget patchwork

Pris i enkeltværelse 7.400,-

Pris i dobbeltværelse for 2 personer 13.200,-

Pris som dagskursist 5.500,- (du deltager fra kl. 8.00 til 22.30 og overnatter hjemme)

DKK 0.00Beskrivelse

Hold 15 er et 2 ugers sommerhøjskole kursus, hvor du også har mulighed for at vælge faget patchwork

SOMMER PÅ MARIELYST

Når sommeren forhåbentlig viser sig fra sin bedste side, holder vi sommerhøjskole på Marielyst. Grundideen er den samme som på Højskole Classic, når vi giver dig to uger med alt det bedste fra højskolen: Inspirerende foredrag om en bred vifte af emner og masser af sang og musik. Delikat sommermad. Spændende udflugt. Og ikke mindst masser af samvær med inspirerende samtaler og befriende grin. Vi satser også på, at vejrguderne er os mildt stemt, og planlægger mange udendørsaktiviteter – fra morgensvømning i Østersøen over petanque og krolf i parken til gode traveture i nærområdet. Alt i alt skal det gerne blive to uger, hvor du både kan nyde sommeren på Marielyst og blive inspireret til et fortsat aktivt seniorliv. Af erfaring ved vi, at hurtig tilmelding tilrådes.

På dette kursus deltager en gruppe fra Grønnegadecenter/Hillerød.

 

PATCHWORK

Patchwork er en fortryllende verden, hvor der kan sys og trylles med mønster og farver, som giver et helt kunstværk. På kurset vil vi lege med stof og spændende syteknikker. Der bliver mulighed for at sy et fælles projekt eller lige præcis det, du har lyst til. Fællesprojekterne vil være tasker og kurve, som kan bruges i hverdagen. Du er velkommen til at tage noget med hjemmefra, som du vil arbejde videre med. Kurset henvender sig både til nybegyndere som let øvede. Lærer: Lis Djernæs.

 

Det sker der også:

Onsdag d. 14. juli er der festaften med 3-retters festmenu og underholdning

Lørdag d. 17. juli er der heldagsudflugt i bus hvor vi spiser frokost på en restaurant og besøger seværdigheder på sydhavsøerne