Hold 2020-29: Jul og nytår på Marielyst d. 21/12 – 3/1

DKK 5,000.00DKK 17,400.00

 

2 uger i julens og nytårets tegn

Pris i enkeltværelse 9.500,- kr.

Pris 2 personer i dobbeltværelse 17.400,- kr.

Pris som dagkursist 5.000,- kr. (du deltager kl. 8.00 – 17.15 undt. 24/12 og 31/12, hvor du er med hele dagen)

DKK 0.00Beskrivelse

JUL OG NYTÅR PÅ MARIELYST

På dette hold står det meste i julens og nytårets tegn. Vi byder på julegudstjeneste, dans om træet juleaften og stor julefrokost 2. juledag. Og ind imellem byder vi på masser af gløgg og hyggeligt samvær, hvor vi hører julens historier – både de kirkelige og de mange folkeeventyr, som julen har kastet af sig gennem tiderne. For ikke at forglemme, at skolen som altid vil genlyde af musik og sang. Hele højskolens personale er med og er opsatte på at kræse ekstra om dig her i højtiden, så alle kan mærke den ægte julestemning på den gamle gård.

Og så siger vi farvel til det gamle år og goddag til det nye i selskab med andre kursister og højskolens personale. Vi fejrer selve nytårsaften på traditionel vis med champagne, tre retters festmenu, ”90 års fødselsdagen” og fyrværkeri. I dagene op til varmer vi op med masser af tilbageblik på året, der gik. Efter nytårsaften ser vi frem på det nye år, og hvad vi kan forvente af det. Og under hele forløbet byder skolens lærere på foredrag om alverdens emner og masser af syng-med-arrangementer.

Er du i tvivl, om du skal vælge at holde jul eller nytår, kan du med en klækkelig rabat vælge 2 uger med både jul og nytår. Du/I beholder samme værelse i begge uger.

Her kan du læse om, hvad højskoledagen ellers byder på, klik HER

Ventelisten på enkeltværelser er typisk 5 gange længere end på dobbeltværelser, så vælger du at bo sammen med en du kender, er sandsynligheden for at du får en plads på kurset meget større.