Hold 2020-14: Sommer på Marielyst d. 5/7 – 18/7

DKK 3,000.00DKK 12,200.00

 

2 ugers sommerhøjskole

Pris i enkeltværelse 6.900,- kr.

Pris i dobbeltværelse for 2 personer 12.200,- kr.

Pris som dagkursist 3.000,- kr. (du deltager kl. 8.00 til 17.15 og overnatter hjemme)

OBS: Få ledige pladser

DKK 0.00Varenummer (SKU): 14-2020 Varekategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

SOMMER PÅ MARIELYST
Når sommeren forhåbentlig viser sig fra sin bedste side, holder vi sommerhøjskole på Marielyst. Grundideen er den samme som på Højskole classic, når vi giver dig to uger med alt det bedste fra højskolen: Inspirerende foredrag om en bred vifte af emner og masser af sang og musik. Delikat sommermad. Spændende udflugter. Og ikke mindst masser af samvær med inspirerende samtaler og befriende grin.

Vi satser også på, at vejrguderne er os mildt stemt, og planlægger masser af udendørsaktiviteter – fra morgensvømning i Østersøen over petanque og krolf i parken til gode traveture i nærområdet og spontane ture i mindre grupper. Alt i alt skal det gerne blive to uger, hvor du både kan nyde sommeren på Marielyst og blive inspireret til et fortsat aktivt seniorliv. Af erfaring ved vi, at hurtig tilmelding tilrådes.

På dette hold deltager en mindre gruppe fra Grønnegade Centeret i Hillerød.

Det sker der også:

Højskolens værksted er åben for alle om eftermiddagen undt. onsdage, lørdag og søndag samt åben 6 formiddage. Værkstedslærer Gitte arrangerer også små udflugter i nærområdet ex. til stranden og gallerier.

Tirsdag d. 7. og tirsdag d. 14. juli kan du besøge kunsthåndværkere på Marielyst Torv – de udstiller i boder på torvet, der er 3 min. gang fra højskolen til torvet.

Onsdag d. 8. juli er der stor festmiddag med en 3 retters festmenu og musikalsk underholdning.

Lørdag d. 11. juli er der heldagsudflugt i busser til forskellige seværdigheder på Sydhavsøerne og vi spiser frokost på en restaurant.

Her kan du læse om, hvad højskoledagen ellers byder på, klik HER