Hold 2020-13: Sommer på Marielyst d. 21/6 – 4/7

DKK 3,000.00DKK 12,200.00

 

2 ugers sommerhøjskole

Pris i enkeltværelse 6.900,- kr.

Pris i dobbeltværelse for 2 personer 12.200,- kr.

Pris som dagkursist 3.000,- kr. (du deltager kl. 8.00 til 17.15 og overnatter hjemme)

Der er nu få enkeltværelser tilbage.

DKK 0.00Beskrivelse

SOMMER PÅ MARIELYST
Når sommeren forhåbentlig viser sig fra sin bedste side, holder vi sommerhøjskole på Marielyst. Grundideen er den samme som på Højskole classic, når vi giver dig to uger med alt det bedste fra højskolen: Inspirerende foredrag om en bred vifte af emner og masser af sang og musik. Delikat sommermad. Spændende udflugter. Og ikke mindst masser af samvær med inspirerende samtaler og befriende grin.

Vi satser også på, at vejrguderne er os mildt stemt, og planlægger masser af udendørsaktiviteter – fra morgensvømning i Østersøen over petanque og krolf i parken til gode traveture i nærområdet og spontane udflugter i mindre grupper. Alt i alt skal det gerne blive to uger, hvor du både kan nyde sommeren på Marielyst og blive inspireret til et fortsat aktivt seniorliv. Af erfaring ved vi, at hurtig tilmelding tilrådes.

 

Højskolens værksted er åben for alle om eftermiddagen undt. onsdage, lørdag og søndag og åben 6 formiddage.

Tirsdag d. 23. juni fejrer vi Skt. Hans, hvor vi griller sommermad og senere om aftenen går til stranden og deltager i taler, sang og bål.

Torsdag aften d. 25. juni deltager du i den store koncert i højskolens park med Caroline Henderson og Nikolaj Hess Band.

Her kan du læse om, hvad højskoledagen ellers byder på, klik HER

På dette hold deltager en mindre gruppe fra OK Klubben i Kastrup.