Hold 2020-11: De gæve Pedal Atleter – Din musik & min musik – Bliv dus med din iPad – Patchwork d. 31/5 – 13/6

DKK 3,000.00DKK 11,600.00

 

Hold 11 er et 2 ugers kursus med valgfag om formiddagen

Pris i enkeltværelse 6.600,- kr.

Pris i dobbeltværelse for 2 personer 11.600,- kr.

Pris som dagkursist 3.000,- kr. (du deltager kl. 8.00 til 17.15 og overnatter hjemme)

OBS: Få ledige enkeltværelser tilbage.

DKK 0.00Beskrivelse

Hold 11 er et 2 ugers kursus med valgfag om formiddagen som man følger begge uger

DE GÆVE PEDAL ATLETER
Med Simon Vikstrøm i den gule førertrøje cykler vi igen i år rundt på Sydhavsøerne og suger til os af de spændende natur- og kulturseværdigheder, vi møder på vores vej. En del af turene vil foregå på Møn og vi lader cyklerne overnatte på dagens slutdestination, mens vi selv bliver fragtet til og fra højskolen i bus. Turene bliver oftest på mellem 40 og 60 km´s længde, og vi tager madpakke med de fleste af dagene (smøres af os selv om morgenen). Medbring egen cykel og udstyr samt godt humør. Hvis du kører med vores bus til skolen fra Storkøbenhavn eller Køge Nord, er det muligt at få cyklen med i bussen.

DIN MUSIK – MIN MUSIK
Musiksmag kan ikke diskuteres, siger mange. Men det er præcis, hvad vi skal på dette kursus.
Du møder op med eksempler på musik (CD, DVD eller på internettet), som du kan lide. Sammen hører vi så musikken og taler om, hvorvidt vi kan lide det eller ikke. Og ikke mindst hvorfor. En samtale, som også fører os til at dykke ned i historiske og/eller tekniske detaljer om komponist/musiker og musikkens indhold.
Ideen er at blive skarpere på de mange forskellige elementer et stykke musik består af, og som er med til at afgøre, om du kan lide det eller ej. Ideen er også at åbne sindet og måske finde kvaliteterne i musik, som du ikke umiddelbart kan lide og få masseret ørerne!
Ordstyrer og musikresearcher er Peter Søvad.

BLIV DUS MED DIN IPAD – 1 plads tilbage!
En iPad er Apples bud på en tablet – de små tynde tavle-computere, som har vundet stor udbredelse de sidste 5 år. De kan det samme som større computere og er tit nemmere at komme i gang med end computere. Der er mange forskellige tablets på markedet, men på dette kursus arbejder vi med iPad – og lærer fra bunden, hvordan man bruger den til både stort og småt. Medbring din egen iPad til kurset. Max. 12 deltagere. Lærer er Jan Borre.

PATCHWORK – 1 plads tilbage!
Patchwork er en fortryllende verden, hvor der kan sys og trylles med mønster og farver, som giver et helt kunstværk. På kurset vil vi lege med stof og spændende syteknikker. Der bliver mulighed for at sy et fælles projekt eller lige præcis det, du har lyst til. Fællesprojekterne vil være tasker og kurve, som kan bruges i hverdagen. Du er velkommen til at tage noget med hjemmefra, som du vil arbejde videre med. Kurset henvender sig både til nybegyndere som let øvede. Du kan købe materialer hos underviseren. Max. 10 deltagere. Lærer er Lis Djernæs.

Højskolens værksted er åben for alle om eftermiddagen undt. onsdage, lørdag og søndag.

Det sker der også:

På dette kursus deltager du i højskolens store Grundlovsarrangement i parken d. 5. juni om eftermiddagen, talere i 2020 er Mattias Tesfaye og Elsebeth Gerner Nielsen. Højskolens husorkester optræder også med musik og fællessang.

Lørdag d. 6. juni er der heldagsudflugt med bus, hvor vi spiser frokost på en god restaurant og besøger spændende lokaliteter på Sydhavsøerne.

Lørdag aften d. 6. juni arrangerer Sydfalster Turist og Erhvervsforening en stor Strandfest på Marielyst Strand for voksne – mad/drikke, loungestemning og DJ’s (dansegulv).

Onsdag aften d. 10. juni er der jazz-koncert med Iben Romme Hammondproject: Repertoiret er let fordøjeligt jazz, overvejende bestående af standards fra den store amerikanske sangbog blandet med egne kompositioner og danske ting.

Torsdag d. 11. juni kan du tilkøbe en revytur til Nykøbing og se årets Nykøbing F.-revy. Vi sørger for bus og billetter, tilmelding annonceres efter ankomst.

Her kan du læse om, hvad højskoledagen ellers byder på, klik HER