Hold 2020-06: Sydhavsøernes industrihistorie d. 19/4 – 25/4

DKK 2,000.00DKK 9,600.00

 

1 uges kursus om Sydhavsøernes industrihistorie før og nu

Pris i enkeltværelse 5.200,- kr.

Pris i dobbeltværelse for 2 personer 9.600,- kr.

Pris som dagkursist 2.000,- kr. (du deltager kl. 8.00 til 17.15 og overnatter hjemme)

 

DKK 0.00Beskrivelse

1 uges kursus med fokus på Sydhavsøernes industri før og nu

SYDHAVSØERNES INDUSTRIHISTORIE
De tre store Sydhavsøer: Lolland, Falster og Møn har sammen og hver for sig ydet væsentlige bidrag til den danske industrihistorie. Hvem husker ikke, da Nakskov var synonym med et af Danmarks bedste værfter eller de mange sukkerfabrikker, som øerne bød på engang?

På kurset dykker vi ned i Sydhavsøernes bidrag til industrihistorien og besøger flere af de legendariske steder, hvor tingene udspillede sig. Vi skal også se på, hvordan Sydhavsøerne igen er ved at bringe sig i første division, når det gælder om at omfavne fremtidens teknologier.

Kurset er arrangeret i samarbejde med Ingeniørforeningens SeniorForum. Kursusledere er højskolens forstander Christian Schou og højskolelærer/ingeniør Thomas Bjerre.

Højskolens værksted er lukket på dette hold.

Det sker der også:

Mandag aften d. 20. april gæster debattør, forfatter og præst Kathrine Lilleør højskolen med et collageforedrag med fortællinger fra hendes eget og andres liv om, hvad der slår hende ud og hvad der holder henne oppe: “Det allerværste og det allervigtigste for mig”.

Tirsdag aften d. 21. april fortæller professor i genomforskning Oluf Borbye Pedersen, Københavns Universitet om den nyeste forskning indenfor mikrober med foredraget “Rask og glad; tak dine unikke mikrober!”. Foredraget live-streames direkte fra Århus Universitet.

Torsdag aften d. 23. april kan du opleve SHE TRIO ved en koncert i højskolens koncerthus. Vokaljazz med referencer til cabaret og salon – stemningsfuldt, humoristisk, poetisk. SHE TRIO mødte hinanden på forestillingen “Cabaret”, og blev udnævnt som Danmarks bedst swingende kvindeorkester.

Her kan du læse om, hvad højskoledagen ellers byder på, klik HER