9-2019: Bridge – Fuglesang – Ipad – Håndværk og Design d. 5/5 – 18/5

DKK 6,600.00DKK 11,600.00

2 uges kursus med valgfag om formiddagen

NB: Alle pladser på faget “Bliv fortrolig med din Ipad” er nu solgt

Pris i enkeltværelse 6600,-
Pris 2 personer i dobbeltværelse 11.600,-

Husk: Du kan bestille bustransport til/fra højskolen længere nede på siden.

Ryd
Varenummer (SKU): 9-2019 Varekategori: Tags: , , , , , , ,

Beskrivelse

Bridge – verdens sværeste tankesport
At spille bridge er en fornøjelse, som aldrig bliver kedelig, og glæden ved spillet overlever både alderdom og fysiske skavanker. Derfor spiller stadig flere seniorer bridge. Bridgekurset på Marielyst henvender sig både til dig, der aldrig har prøvet spillet og til dig, der allerede mestrer det. For nybegynderne er der hver formiddag undervisning i spillets regler og finesser, så du efter kursets to uger er så godt inde i spillet, at du kan begå dig ved et bridgebord og fx melde dig ind i en klub. Om eftermiddagen kan du vælge mellem at arbejde på vores værksted eller følge dagens eftermiddagsforedrag. For de rutinerede er der hver eftermiddag bridgeturnering, mens de om formiddagen følger et af de andre kurser på hold 9: Det store fuglesangskursus, Bliv fortrolig med din Ipad eller Håndværk & Design. Bridgelærer: Lis Svendsen.

Det store fuglesangkursus
I starten af maj er næsten alle trækfuglene ankommet, så der vil være et intenst kor af fuglestemmer at fordybe sig i. På kurset vil du lære at få styr på de mere almindelige sangfugles stemmer og lade de øvrige indgå som ”krydderier”. Vi vil også bevæge os væk fra højskolen og opsøge andre naturtyper, for både at høre og se fuglene i disse områder. Lærer er Simon Vikstrøm.

Bliv fortrolig med din Ipad – IKKE FLERE LEDIGE PLADSER
En Ipad er Apples bud på en tablet – de små tynde tavle-computere, som har vundet stor udbredelse de sidste 5 år. De kan det samme som større computere og er tit nemmere at komme i gang med end computere. Der er mange forskellige tablets på markedet, men på dette kursus arbejder vi med Ipad – og lærer fra bunden af, hvordan man bruger den til både stort og småt. Medbring din egen Ipad til kurset. Lærer er Jan Borre.

Håndværk og design
Har du lyst til at arbejde med dine hænder, men endnu ikke fundet dit yndlingshåndværk? Eller vil du udfordre dig selv og prøve andre former for håndværk end det du behersker i forvejen? Så er Håndværk & Design skabt til dig. Her bliver du introduceret til de forskellige håndværksdiscipliner, du kan arbejde med på skolens værksted, og får mulighed for at udfolde dig i den disciplin, du vælger. Vi afvikler kurset tre gange i løbet af 2019 i både en 1-uges udgave og 2-ugers udgave. Lærere: Leif Thomsen og Gitte Kjær.

Yderligere information

Værelsestype

Enkeltværelse, Dobbeltværelse

Kursus 1. person

Bridge, Det store fuglesangkursus, Bliv fortrolig med din Ipad, Håndværk og Design

Kursus 2. person

Ingen, Bridge, Det store fuglesangkursus, Bliv fortrolig med din Ipad, Håndværk og Design

Du kunne også være interesseret i...