8-2019: Højskole classic – Fluefiskeri d. 28/4 – 4/5

DKK 4,800.00DKK 10,400.00

1 uges kursus med valgfag om formiddagen

Alle pladser er solgt, men det er muligt at komme på venteliste ved at ringe til højskolens kontor.

Pris i enkeltværelse Højskole classic 4800,-
Pris 2 personer Højskole classic i dobbeltværelse 8800,-

Pris 2 personer i dobbeltværelse hvor den ene vælger Højskole classic og den anden vælger fluefiskeri 9600,-

Pris i enkeltværelse Fluefiskeri 5600,-
Pris 2 personer i dobbeltværelse Fluefiskeri 10.400,-

Husk: Du kan bestille bustransport til/fra højskolen længere nede på siden.

Ryd
Varenummer (SKU): 8-2019 Varekategori: Tags: , , ,

Beskrivelse

NB: Alle pladser er solgt, men det er muligt at komme på venteliste

HØJSKOLE CLASSIC – 1 uge med musik, historie og aktuelle samfundsanliggender
Helt klassisk højskole, som vor åndelige stamfædre, N.F.S Grundtvig og Kresten Kold definerede højskolen tilbage til dens start i 1840’erne. For især Grundtvig var højskolen et middel til folkelig dannelse ved at give almindelige mennesker indsigt i historie, litteratur og samfundsforhold, men uden at han angav nogen klar læseplan, heller ikke for den højskole han selv grundlagde i 1856. Skolen måtte tegnes af de mennesker, der drev den, mente han. For os på Marielyst betyder det, at vi har udviklet en højskoleuge med vægt på musik, historie og aktuelle samfundsanliggender. Det bliver en uge, hvor alle skolens lærere bidrager med hver deres spidskompetencer i en stribe udfordrende foredrag. Men der bliver også lejlighed til at synge masser af sange fra Højskolesangbogen og høre koncerter med skolens eget orkester, Maries Mænd og musikalske gæster udefra. Skolens store kreative værksted har åbent ugen igennem og vi skal også på en heldagsudflugt og opleve nogle af de spændende, ukendte sider af Sydhavsøerne.

På dette deltager en gruppe fra Gladsaxe Kommune.

FLUEFISKERI PÅ SYDHAVSØERNE
Vidste du, at det er muligt at fange stort set alle fisk med flue? På Falster, Lolland og Møn har vi nogle af Danmarks bedste kyststrækninger, når det gælder fiskeri med fluer. Vi holder fluefiske-kursus, når april går over i maj og havet omkring Sydhavsøerne byder på fladfisk, havørred, aborre, gedder og hornfisk i store stimer. Og er det ikke nok, har vi på Sydhavsøerne også fantastiske put and take vande med fine bestande af ørreder og sågar stør!
På kurset starter vi med at binde de fluer, vi skal forsøge os med senere ved kysten. Når fluerne er klar, bliver der instruktion i fluekastningens svære kunst. Og så er det ellers ud til kysten eller en put and take sø og forsøge sig.
Kurset er både for nybegyndere og garvede lystfiskere. Det vil være muligt at købe fluebindingsudstyret, når kurset er færdigt. Kursusprisen inkluderer alle udgifter og fiskelicens for hele ugen.
Er det muligt, så medbring eget udstyr. Ellers har vi et par fluestænger du kan låne, hvis det skulle være nødvendigt.
Lærer: Jens Fogh

Yderligere information

Vægt N/A
Værelsestype

Enkeltværelse, Dobbeltværelse

Kursus 1. person

Højskole classic, Fluefiskeri

Kursus 2. person

Ingen, Højskole classic, Fluefiskeri

Du kunne også være interesseret i...