5-2019: Romantik – Kor – Vidensskabsfolk – Pileflet – Sølvsmykker d. 10/3 – 23/3

DKK 6,600.00DKK 11,600.00

2 uges kursus med valgfag om formiddagen.

Dette kursus er nu udsolgt, der er ikke flere ledige pladser. Du kan komme på venteliste ved at ringe til højskolens kontor.

Pris i enkeltværelse: 6600,-
Pris i dobbeltværelse 2 personer: 11.600,-

Husk: Du kan bestille bustransport til/fra højskolen længere nede på siden.

Ryd
Varenummer (SKU): 5-2019 Varekategori: Tags: , , , , , , , , ,

Description

Dette kursus er nu udsolgt, der er ikke flere ledige pladser. Du kan komme på venteliste ved at ringe til højskolens kontor.

Romantik i den 3. alder

Stadig flere seniorer finder en ny kæreste, når livspartneren er gået bort. Men for mange er det bestemt ikke uden udfordringer, ikke mindst i relation til familien. På dette kursus taler vi i fortrolighed om, hvad kærligheden til livspartneren har betydet og stadig betyder for den enkelte. Hvilke udfordringer er der, når man i den tredje alder gerne vil have en ny kærlighedsrelation? Hvordan sætter man grænser og beskytter sig selv? Og hvordan tackler man, hvis ens nye kærlighed har helt andre forventninger til forholdet end en selv? Hvordan finder man i det hele taget en ny kæreste? Og tager det første skridt, når man møder en potentiel kandidat? Kurset ledes af Pernille Fenger, skolelærer og psykoterapeut MPF. For optimalt udbytte fordres det, at kursisterne er indstillede på at bidrage med egne erfaringer og ønsker til kærligheden.

Kor – for dig, der kan synge
Kom og syng sammen med andre begejstrede sangere! Vi tager fat på korsatser, der for det meste er 2- og 3-stemmige, og fremfor alt giver hele koret glæden ved at arbejde med det musikalske stof i fællesskab med andre. Det er ikke nødvendigt på forhånd at kunne læse noder. Det lærer vi undervejs. Alle kan være med!
Lærere: Peter Søvad og Jan Borre

Store videnskabsfolk
Ørsted, Einstein, Curie, Newton, Linné, Krogh, Maxwell, Brahe, Kopernikus, Dalton, Steensen. Hvad er det nu de hedder til fornavn, og hvorfor er det nu, de er så berømte? Svaret får du på dette hold. Lærer er Simon Vikstrøm, der har gravet i videnskabsfolkenes liv og levned og fortæller om deres bidrag til nutidens samfund – og også de sjove og spændende historier bag berømthederne.

Pileflet
I det tidlige forår er der helt særlige muligheder, når det gælder pil. På forårskurset former vi de sovende vidjer til spændende flettede skulpturelle træer, som du kan plante ud i krukke eller have, når du kommer hjem. Du lærer også om pasning og pleje af dine nye flettede piletræer. Og så arbejder vi naturligvis også med fletning af opblødt pil, eksempelvis plantestativer, kurve, foderautomater, fade, bakker mm.
Lærer: Gitte Kjær.

Smykker af sølv
På kurset lærer du at fremstille de flotteste smykker efter dit eget design af sølv. Du behøver ikke spor erfaring med smykkefremstilling, men bliver hjulpet gennem hele processen af kursets lærer, Leif Thomsen. Der er kun plads til 10 kursister, og der fyldes op efter først-til-mølle princippet.

Yderligere information

Værelsestype

Enkeltværelse, Dobbeltværelse

Kursus 1. person

Romantik i den tredje alder, Kor – for dig, der kan synge, Store vidensskabsfolk, Pileflet, Smykker af sølv

Kursus 2. person

Ingen, Romantik i den tredje alder, Kor – for dig, der kan synge, Store vidensskabsfolk, Pileflet, Smykker af sølv

Du kunne også være interesseret i...