3-2019: Film – Genbrugsguld – Evolution – Guitar d. 17/2 – 2/3

DKK 6,600.00DKK 11,600.00

2 ugers kursus med valgfag om formiddagen.

Pris i enkeltværelse 6600,-
Pris 2 personer i dobbeltværelse 11.600,-

Husk: Du kan bestille bustransport til/fra højskolen længere nede på siden.

Ryd
Varenummer (SKU): 3-2019 Varekategori: Tags: , , , , , ,

Description

Det store filmhold – finalen
For 10. og sidste gang inviterer højskolens tidligere forstander, Hans Jørgen Møller filminteresserede kursister med ind i mørket til ’Det store filmhold’.
Gennem årene er det blevet til næsten 200 film og et halvt hundrede foredrag om film, skuespillere, instruktører, festivaler m.m. Diskussionerne har været mange og engagerede undervejs. Og heldigvis er mange kursister vendt tilbage til filmholdet år efter år. Men efter i år er det altså slut med Hans Jørgen som operatør.
Det sker med et rigtigt jubilæumsprogram, hvor vi går tilbage og ser nogle af de bedste film fra de tidligere år. Vi skal genopleve de bedste foredrag og i det hele taget svælge i gode filmoplevelser. Men der vil også blive vist et par nye filmperler undervejs.
Kurset henvender sig til såvel ’gamle’ filmvenner som nye, der blot ønsker at få filmoplevelser ud over det sædvanlige.

Genbrugsguld
Et kursus for dig, der elsker genbrugsting og at få tingene til at skinne. På kurset tager vi rundt til genbrugsbutikker og går på jagt efter unika, som vi kan se kan blive til funklende guld med en lille indsats på højskolens værksted. Du køber selv de ting, du vil arbejde med (eller kan medbringe dem hjemmefra) – og får dem selvfølgelig med hjem efter kurset, når du har fået dem til at skinne. Vi tager også på udflugter til kysterne omkring Falster og finder drivtømmer og vraggods, vi kan gøre til guld.
Lærere: Gitte Kjær og Kåre Lind

Fra ursuppe til algesuppe
Det er en forunderlig udvikling, som livet på kloden har været igennem fra tidernes morgen til dig. På dette kursus fokuserer vi på især dyrelivets udvikling fra livets begyndelse og dykker ned i hvilke kræfter, der er med til at drive evolutionen. Vi vil især inddrage Darwins lære og supplere med andre store tænkere (Lamarc, Wallace m.fl.). Vi skal også høre om livets opbygning i form af celler og dna, og endelig vil vi prøve at se frem i tiden og gøre os forestillinger om den videre evolution. Kurset er opbygget som foredrag, suppleret med filmklip, men der er også åbent for diskussioner undervejs.
Lærer: Simon Vikstrøm

Lær at spille guitar
Det er aldrig for sent at lære at spille guitar. Det er sjovt at spille guitar, og det er nemmere end du tror at komme i gang. På to uger kommer du gennem guitarens anatomi, hvordan du holder guitaren og bruger dine fingre og et plekter. Når du har godt greb om guitaren, lærer du at spille de mest grundlæggende akkorder, så du kan vende hjem og spille din første sang for familien. Medbring selv guitar.
Lærer: Jan Borre

Yderligere information

Værelsestype

Enkeltværelse, Dobbeltværelse

Kursus 1. person

Det store filmhold – finalen, Genbrugsguld, Fra ursuppe til algesuppe, Lær at spille guitar

Kursus 2. person

Ingen, Det store filmhold – finalen, Genbrugsguld, Fra ursuppe til algesuppe, Lær at spille guitar

Du kunne også være interesseret i...