28-3-2019: Jul og nytår på Marielyst d. 21/12 – 3/1

DKK 9,500.00DKK 17,400.00

2 uger med blandede foredrag, udflugter og hvor vi fejrer julen og nytåret

UDSOLGT!

Pris i enkeltværelse 9500,-
Pris 2 personer i dobbeltværelse 17400,-

Husk: Du kan bestille bustransport til/fra højskolen længere nede på siden.

Ryd
Varenummer (SKU): 28-3-2019 Varekategori: Tags: , ,

Beskrivelse

UDSOLGT!

JUL OG NYTÅR PÅ MARIELYST
Er du i tvivl om du skal vælge at holde jul eller nytår, kan du med en klækkelig rabat vælge begge hold på én gang. Du beholder samme værelse i begge uger. Erfaringsmæssigt vælger rigtig mange både jul og nytår på Marielyst, så hvis du vil sikre dig plads, gælder det om at melde hurtigt til.

Den første uge står det meste i julens tegn. Vi byder på julegudstjeneste, dans om træet juleaften og stor julefrokost 2. juledag. Og ind imellem byder vi på masser af gløgg og hyggeligt samvær, hvor vi hører julens historier – både de kirkelige og de mange folkeeventyr, som julen har kastet af sig gennem tiderne. For ikke at forglemme, at skolen som altid vil genlyde af musik og sang. Hele højskolens personale er med og er opsatte på at kræse ekstra om dig her i højtiden, så alle kan mærke den ægte julestemning på den gamle gård.

I den anden uge siger vi farvel til det gamle år og goddag til det nye. Vi fejrer selve nytårsaften på traditionel vis med champagne, tre retters festmenu, ”90 års fødselsdagen” og fyrværkeri. I dagene op til varmer vi op med masser af tilbageblik på året, der gik. Efter nytårsaften ser vi frem på det nye år, og hvad vi kan forvente af det. Og under hele forløbet byder skolens lærere på foredrag om alverdens emner og masser af syng-med-arrangementer.

Yderligere information

Værelsestype

Enkeltværelse, Dobbelværelse

Du kunne også være interesseret i...